Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

EnergyPress, όλα τα νέα από τον τομέα της ενέργειας



  

Μία επέκταση της σελίδας energypress.gr που ασχολείται αποκλειστικά με νέα που αφορούν την ενέργεια είναι και η εφαρμογή που κυκλοφόρησε για το iPhone και το iPad.

EnergyPress (AppStore Link) Όνομα: EnergyPress
Εταιρία: BetaCONCEPT Limited


Δωρεάν (iTunes link)


Η BetaCONCEPT και η Culture Concept υλοποίησαν από κοινού και με χαρά ανακοινώνουν τη διάθεση της εφαρμογής ΕnergyPress για την παρουσίαση ειδήσεων από το χώρο της ενέργειας, ως επέκταση του διαδικτυακού τόπου www.energypress.gr σε πολλαπλά κανάλια πληροφόρησης.
Κύρια χαρακτηριστικά της είναι τα ακόλουθα:
  • Άμεση πρόσβαση στις ειδήσεις ανά θεματική κατηγορία
  • Εύχρηστες και λειτουργικές οθόνες προσαρμοσμένες στην εμπειρία του χρήστη σε iPhone και iPad
  • Ανάγνωση των ειδήσεων ακόμη και εκτός δικτύου
  • Δυνατότητα κοινοποίησης των άρθρων και των ειδήσεων σε φίλους και συνεργάτες μέσω του Facebook, του LinkedIn, του Twitter και του Εmail
Η συνεργασία της BetaCONCEPT και της Culture Concept συνδυάζει τη γρήγορη, οικονομική και ποιοτική ανάπτυξη εφαρμογών για “έξυπνες” κινητές συσκευές με την άρτια αισθητική και λειτουργική τους παρουσίαση.

Η εφαρμογή ΕnergyPress βασίζεται στην πρωτοποριακή πλατφόρμα διαχείρισης και δημοσίευσης δεδομένων Astroboa της BetaCONCEPT που επιτρέπει την άμεση και εύκολη άντληση δεδομένων από οποιοδήποτε “έξυπνη” συσκευή κινητής επικοινωνίας και από υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc).

Οι BetaCONCEPT και Culture Concept σύντομα θα κυκλοφορήσουν και άλλες εφαρμογές με αφοσίωση και επιμονή στην ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Source: http://greekiphone.gr/20120420/energypress-appstore/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...