Ads 468x60px

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Feel Good App…έλα να χαλαρώσουμε λίγο!


Όταν πρωτοείδαμε αυτήν την εφαρμογή το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε ήταν “τι ξενόφερτα πράγματα είναι αυτά, για Αμερικανάκια μας έχουν περάσει; Σιγά μην αποδίδει…”. Πλέον μετά από μια εβδομάδα περίπου χρήσης και δοκιμής της εφαρμογής από την SiynApps μπορούμε να πούμε ότι έχουμε γίνει fan και ότι πραγματικά αποδίδει στον σκοπό της.
Τι κάνει όμως αυτή η εφαρμογή; Απλά προβάλει στην οθόνη του iPhone σας διάφορες (καλοτραβηγμένες) σκηνές από τοπία, ζώα, στιγμές, κλπ με έναν fadeαριστό τρόπο θα λέγαμε, σε συνδυασμό με background μουσική, ήχους και αφήγηση ενώ εσείς βλέπετε και κάποια συμβουλή-γνωμικό στην οθόνη. Αυτό γίνεται συνεχώς εναλλάσοντας τις εικόνες. Αν το παρακολουθήσεις για λίγο, σιγά σιγά κολλά και τελικά το μυαλό σου ξεφεύγει αλλού. Σαν να σε υπνωτίζει νοιώθεις λίγο! Αυτό βέβαια τελικά λειτουργεί ευεργετικά στον εγκέφαλο μας αφού έστω και για λίγο αν ξεφύγει το μυαλό από τα προβλήματα, αμέσως νοιώθουμε καλύτερα και πιο ήρεμοι.
Επειδή μας κίνησε την περιέργεια το ψάξαμε λίγο στο internet και τελικά βρήκαμε από μεγάλους και έγκυρους οργανισμούς ότι έχουν γίνει μελέτες πάνω στο θέμα και έχουν αποδειχθεί πολλά από τα προηγούμενα που σας είπα. Αξίζει να το ψάξετε διότι θα διαπιστώσετε με αρκετή έκπληξη τη δύναμη του μυαλού μας και πως μπορούμε να το ελέγχουμε.
Η εφαρμογή είναι αρκετά καλά φτιαγμένη, έχει timer για να κλείνει μόνη της, έχει share στα γνωστά μέρη, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας εικόνες για να βλέπετε μόνο αυτές, ενώ διατίθεται δωρεάν στο AppStore, παρέχοντας όμως in-app purchases επί πληρωμή (0,79 ευρώ το πακέτο) έξτρα πακέτα με εικόνες και ήχους από διάφορα θέματα.
Μεγάλο παράπονο μας η έλλειψη υποστήριξης για iPad αφού εκεί θα λειτουργούσε ακόμα καλύτερα πιστεύουμε με την μεγάλη οθόνη.
Ξεκινήστε από τα δωρεάν παρεχόμενα και δοκιμάστε να χαλαρώσετε με την βοήθεια της Feel Good App. Αν δείτε ότι λειτουργεί μπορείτε να αποκτήσετε τα έξτρα πακέτα για μεγαλύτερη ποικιλία. Καλή σκέψη και μελετημένη η δημιουργία αυτής της εφαρμογής.
Source: http://www.appleworldhellas.com/home/feel-good-appέλα-να-χαλαρώσουμε-λίγο/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...