Ads 468x60px

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Υπάλληλος της Foxconn αποκαλύπτει ότι το "νέο" iPhone θα βγει τον Ιούνιο!


Posted Image


Όπως γνωρίζουμε πολύ κάλα, πέρυσι η Apple έσπασε την παράδοση που ήθελε να ανακοινώνει το νέο iPhone κάθε Ιούνιο, με τα αποκαλυπτήρια του iPhone 4s στις αρχές του Οκτωβρίου.

Η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί είναι πως και η νέα συσκευή, το νέο iPhone, θα ανακοινωθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Με αυτή την ημερομηνία όμως δεν φαίνεται να συμφωνεί υπάλληλος της Foxconn ο οποίος ισχυριζεται πως το νέο iPhone θα αποκαλυφθεί νωρίτερα και μάλιστα μέσα στον Ιούνιο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "World Business Satellite" (WBS) στην TV-Τόκιο, ένας υπεύθυνος προσωπικού της Foxconn αναφέρθηκε εκ παραδρομής στα σχέδια της εταιρείας να προσθέσει 18.000 εργαζομένους στο δυναμικό των 80.000 που έχει ήδη "για την πέμπτη γενιά του τηλεφώνου." Πιστεύει ότι η συσκευή θα κάνει το ντεμπούτο του της Ιούνιο.

Φυσικά, είναι απίθανο ότι ένας διαφημιστής Foxconn να έχει πραγματική εικόνα των σχέδιών της Apple, και ο ισχυρισμός αυτός θα μπορούσε απλά να βασίζεται στις γενικές ανάγκες Foxconn για επιπλέον 18.000 εργαζόμενους. Αυτό που φαίνεται πιο πιθανό είναι ότι η συσκευή θα μπει στην παραγωγή τον Ιούνιο, έτοιμη να παρουσιαστεί, τον Οκτώβριο.

Οι πρόσφατες φήμες αναφέρουν πως η νέα συσκευή θα διαθέτει συνδεσιμότητα LTE - η οποία έχει υποστηριχθεί από το νέο iPad - νέο Α6 επεξεργαστή της Apple, και ενδεχομένως μια μεγαλύτερη οθόνη. Επίσης ίσως η πλάτη να είναι από αλουμίνιο όπως στο iPad!

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...