Ads 468x60px

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

To Shazam 5.0 Διεκδικεί Τον Τίτλο Της Πιο Γρήγορης Εφαρμογής Αναγνώρισης Περιεχομένου


Posted Image


To Shazam ισχυρίζεται τώρα ότι μπορεί να αναγνωρίζει περιεχόμενα σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, όπως ανακοίνωση η εταιρία αναγνώρισης μουσικής και βίντεο περιεχομένου. Οι πληροφορίες ακολουθούν την έναρξη της κυκλοφορίας του Shazam 5.0, που όπως περιγράφει η εταιρία πρόκειται για σημαντική ενημέρωση στις υφιστάμενες εφαρμογές της.

Η αυξημένη ταχύτητα φαίνεται να είναι ο κύριος στόχος της νέας έκδοσης, και υποτίθεται ότι μετατρέπει το Shazam στο “ταχύτερο πρόγραμμα αναγνώρισης περιεχομένου και εμπειρίας ανακάλυψης για μουσική, τηλεόραση και μέσων διαφήμισης”.

Σύμφωνα με την εταιρία, η αναβάθμιση επίσης περιλαμβάνει και νέο περιβάλλον χειρισμού, όπως επίσης και βελτιώσεις για τι διαμοίραση σε κοινωνικά δίκτυα, ξεκινώντας από το γεγονός ότι οι χρήστες μπορούν να επεξεργάζονται τα tweet που στέλνουν από την εφαρμογή.

Εκτός από το iPhone και iPod Touch, το Shazam 5.0 περιγράφεται ότι είναι επίσης συμβατό και με το iPad. Ωστόσο, οι χρήστες των iPad ίσως εξακολουθήσουν να προτιμούν την προσαρμοσμένη εφαρμογή της Shazam για το iPad, “Shazam for iPad”. Η αναβαθμισμένη χτεσινή έκδοση περιλαμβάνει υποστήριξη για οθόνη Retina του νέου iPad.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...