Ads 468x60px

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σύγκριση του Instagram σε iPhone και Android


Posted Image


Χαράς ευαγγέλια στους χρήστες Android συσκευών αφου πλέον μπορούν να χαίρονται την δημοφιλή εφαρμογή, Instagram, και στα κινητά τους.

Το ερώτημα που αμέσως γεννήθηκε ειναι το κατά πόσο η εμπειρία χρήσης της ίδιας εφαρμογής σε διαφορετικό λειτουργικό αλλάζει...

Απάντηση σε αυτό έδωσε ο Matthew Panzarino του Next Web o οποίος έκανε σύγκριση της εφαρμογής μεταξύ iPhone 4s και Samsung Galaxy Nexus.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα screenshots το επιπλέον μέγεθος της οθόνης του Nexus δίνει μια καλύτερη περιμετρική αίσθηση των αντικειμένων.


Posted Image


Κατά τα άλλα η περιήγηση και η οπτική εμπειρία είναι σχεδόν πανομοιότυπες, με μια εξαίρεση, αυτή της εμφάνισης του προφίλ του χρήστη η οποία στο Nexus είναι καλύτερη και όχι τόσο λυτή όπως είναι η αντίστοιχη στο iPhone.

Τι κάνει το Android όμως χειρότερο? Ο γνωστός ύποπτος που ακούει στο όνομα κατακερματισμός λειτουργικού και πληθώρα customize εκδόσεων!! Έτσι το Instagram έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την Android έκδοση 2.2 με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ζωντανά φίλτρα στις φωτογραφίες, να είναι πιο αργό κλπ έτσι οι χρήστες της τελευταίας γενιάς του λειτουργικού δεν μπορούν να έχουν τις πλήρη δυνατότητες της εφαρμογής!

Βέβαια από το τίποτα για τους χρήστες Android μάλλον ευχαριστημένοι πρέπει να είναι...

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...