Ads 468x60px

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Οι περισσότερες εταιρείες αγνοούν το πρόβλημα εκτύπωσης σε iOS συσκευές


Posted Image

Η Apple παρουσίασε την δυνατότητα εκτύπωσης για iOS ενάμιση χρόνο πριν, με τη μορφή του AirPrint ως βασικό χαρακτηριστικό του iOS. Αν και η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη για κάποιο χρονικό διάστημα, μόνο ελάχιστοι εκτυπωτές σήμερα έχουν υποστήριξη AirPrint. Υπάρχουν, βέβαια, δύο τρόποι γύρω από την περιορισμένη αυτή επιλογή, όπως το Lantronix xPrintServer και το OS X Printopia

Αυτές είναι καλές επιλογές για οικιακή χρήση, αλλά τι γίνεται με τους χρήστες των επιχειρήσεων; Το iPad είναι το καλύτερο και με τις περισσότερες πωλήσεις tablet στον επιχειρηματικό κόσμο!

Μετά το άνοιγμα προς διάφορες εταιρείες, σχολεία και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, η γενική απάντηση στο ερώτημά μου για δυνατότητα εκτύπωσης μέσο iPad (ή iPhone) παραμένει αναπάντητη. Πολλοί χώροι εργασίας έχουν είναι iOS χρήστες που πρέπει να κάνουν ολόκληρη διαδικασία αντιγραφής σε Mac ή Windows των αρχείων που θέλουν για εκτύπωση .

Φαίνεται λοιπόν καθαρά ότι η δυνατότητα εκτύπωσης είναι συχνά μια μακρινή δεύτερη σκέψη για πολλές εταιρείες.

Η απλούστερη και λιγότερο δαπανηρή εκδοχή είναι το Lantronix xPrintServer. Ευρύτερες επιλογές περιλαμβάνουν PrinterOn και ePrint της HP.

Μια εξήγηση για την έλλειψη επενδύσεων στην εκτύπωση είναι ότι το iOS συσκευές δεν έχουν αντικαταστήσει τους επιτραπέζιους υπολογιστές στους περισσότερους χώρους εργασίας. Αν και η αντιγραφή ενός αρχείου σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή πριν από την εκτύπωση δεν είναι μια ιδανική επιλογή δυστυχώς έτσι λειτουργεί ακόμη το σύστημα.

Οι χρήστες δεν έχουν ζητήσει την άμεση εκτύπωση iOS αρκετά σθεναρά, ίσως έφτασε η ώρα?

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...