Ads 468x60px

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Οι Οθόνες Pixel Qi Θα Ξεπεράσουν Τα Νέα IPad Σε Ποιότητα Και Αποδοτικότητα




Έχουμε ακούσει για την πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία οθόνης τελευταία, αλλά η εταιρία δεν έχει κάνει σημαντική πρόοδο στην καταναλωτική αγορά, μόνο καμμιά δωδεκαριά όχι πολύ δημοφιλή προιόντα τις έχουν. Αυτό δεν τους σταματάει από να κάνουν πολύ τολμηρές δηλώσεις.
Η εταιρία προκαλεί με τις νέας γενιάς οθόνες ισχυριζόμενη πως θα φτάσουν και θα ξεπεράσει την ομορφιά της εικόνας από το νέο iPad, ενώ θα προσφέρουν και  εξοικονόμηση ενέργειας.
Ο ιδρυτής του Pixel Qi Μαρυ Λου λέει πως η επόμενη οθόνη αντανάκλασης LCD , δεν θα φτάσει μόνο την ανάλυση του iPad στα 2048x1536 pixel, αλλά προφανώς θα φτάσει και θα ξεπεράσει την αντίθεση, τον κορεσμό χρώματος ακόμη και τις γωνίες θέασης.
Γϊνεται κριτική στο γεγονός πως το 90 %  των μπαταριών στο  iPad φαίνονται να προορίζονται να οδηγούν την οθόνη, που καταναλώνει 8 Watt στις κορυφές. Αντίθετα η τεχνολογία οθόνης θα λειτουργεί σε πολύ χαμηλή τάση.
Η τιμή δεν είναι ακόμη γνωστή καθώς η εταιρία είναι ακόμη στην διαδικασία οριστικοποίησης των προδιαγραφών μαζί με τους συνεργάτες που το αναπτύσσουν και μόλις αποφασίσουν τα μεγέθη θα το κάνουν.
Οι βελτιώσεις μοιάζουν να υποσχόμενες, Θα δούμε αν θα μπορέσουν τελικά να πείσουν τους κατασκευαστές να την χρησιμοποιήσουν στα προιόντα τους.

Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/4/24/pixel-qi-ipad.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...