Ads 468x60px

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Έρευνα δείχνει ότι η ικανοποίηση των κατόχων του καινούργιου iPad βρίσκετε στα ύψη!

New iPad

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ChangeWave Research, οι κάτοχοι του νέου iPad φαίνεται να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη συσκευή τους. Η Apple κατόρθωσε να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, με το τρίτης γενιάς iPad να ξεπερνά σε βαθμό ικανοποίησης ακόμα και τους προκατόχους του σε αντίστοιχες έρευνες που διεξήχθησαν κατά το πρώτο διάστημα της κυκλοφορίας τους.

New iPad Satisfaction

Πιο συγκεκριμένα, 4 στους 5 κάτοχους νέου iPad δήλωσαν  ”πολύ ικανοποιημένοι” με τη συσκευή τους ενώ μόλις το 16% απάντησε ότι ήταν “κάπως ικανοποιημένο”. Αντίστοιχη έρευνα για το iPad 2 είχε ως αποτέλεσμα ποσοστά 74% και 23% αντίστοιχα. Όπως ήταν αναμενόμενο, το χαρακτηριστικό που φάνηκε να ξεχωρίζει η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην έρευνα με ποσοστό 75% ηταν η Retina οθόνη του και με αρκετά μεγάλη διαφορά ακολουθούσε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας (22%).

New iPad Likes

Από την άλλη πλευρά, το κόστος της συσκευής ήταν σύμφωνα με τους περισσότερους συμμετέχοντες (26%) το μεγαλύτερο “μειονέκτημά” της, ενώ δεν έδειξαν να προβληματίζονται ιδιαίτερα για το πρόβλημα υπερθέρμανσης που αναφέρθηκε από ορισμένους χρήστες πρόσφατα (7%).

New iPad Dislikes 



Source: http://www.iphonehellas.gr/34893/new-ipad-rated-as-best-ever

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...