Ads 468x60px

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Jiu Streetsu, η εφαρμογή που σου διδάσκει τεχνικές προστασίας


Jiu Streetsu
Η Self Defence Solutions κυκλοφόρησε τη νέα εφαρμογή Jiu Streetsu που στόχο έχει να διδάξει τεχνικές αυτοάμυνας στο χρήστη για να μπορεί να αντιμετωπίζει τυχόν επιθέσεις στο μέλλον.

Η εφαρμογή παρέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με λεπτομερείς οδηγίες καθώς και video με δυνατότητα παρακολούθησης σε κανονική ή αργή κίνηση. Επιπλέον περιλαμβάνει ειδική κατηγορία βίντεο στην οποία περιγράφονται τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι χρήστες και τεχνικές διόρθωσεις τους.

Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι και η λειτουργία Local Communities, με την οποία ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει άλλους χρήστες της εφαρμογής που βρίσκονται στην πόλη του, να ανταλλάξει απόψεις, να κανονίσει συναντήσεις ή ομαδικές προπονήσεις κ.ο.κ.

To Jiu Streetsu μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store (iPhone, iPod Touch, iPad) επιλέγοντας ανάμεσα στη  δωρεάν [iTunes link] ή την paid έκδοση του [iTunes link] στα €3.99. Οι συγκεκριμένες έκδοσεις καλύπτουν μόνο τις επιθέσεις από μπροστά αλλά σύντομα θα κυκλοφορήσουν και τρεις νέες εφαρμογές για αντιμετώπιση επιθέσεων από πίσω, με μαχαίρι και όπλο.

Source: http://www.iphonehellas.gr/35004/jiu-streetsu-app-for-self-defence-techniques/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...