Ads 468x60px

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Έρευνα: Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ταμπλέτες και smartphones μπροστά στην TV


Posted Image


Eλέγxετε τα e-mail σας ή σερφάρετε στο διαδίκτυο, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση; Αν ναι, δεν είστε οι μόνοι.

Μια πρόσφατη έκθεση της Nielsen επισημαίνει πως οι κάτοικοι των Η.Π.Α. και της Μεγάλης Βρετανίας χρησιμοποιούν την ταμπλέτα ή το smartphones τους πολύ συχνά ενώ παρακολουθούν τηλεόραση, αντίθετα με τους Γερμανούς και τους Ιταλούς που προτιμούν να μη κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Στους multitasking λοιπόν κατοίκους των Η.Π.Α. και της Μεγάλης Βρετανίας, που στην πλειοψηφία των ερωτηθέντων ειναι κάτοχοι iPad/iPhone, κατά την διάρκεια ενος show ή μιας διαφήμισης είναι τότε που επιστρέφουν στην αγαπημένη τους συσκευή είτε για να σερφάρουν ή για να ελέγξουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο! Ένας μεγάλος αριθμός επίσης αρέσκεται στο να ελέγχει εκείνη την ώρα τα προϊόντα που βλέπει στην TV.

Στη Μεγάλη Βρετανία συγκεκριμένα, το 80% των κατόχων ταμπλέτας και το 78% των κατόχων smartphones χρησιμοποίησαν τη συσκευή τους έστω μια φορά τον τελεταίο μήνα την ώρα που παρακολουθούσαν τηλεόραση, ενώ το 24% αυτών τη χρησιμοποιεί πολλές φορές τη μέρα κατά τον ίδιο τρόπο.

Αναρωτιέστε ακόμη αν θα έχει επιτυχία το επερχόμενο iTV/iPanel της Apple? Εσείς έχετε το iPhone ή το iPad σας δίπλα όταν βλέπετε TV?

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...