Ads 468x60px

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

LIL KIKR: ένα πολύ κομψό dock για iPhone


Τα γνήσια dock station της Apple για iPhone και iPad είναι χάλια! Μπορεί να είναι όμορφα, αλλά "γαντζώνονται" στο iPhone και δεν το αφήνουν εύκολα, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αν έχεις κάποια θήκη και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να φορτίζουν την συσκευή. Το LIL KIKR από την άλλη, είναι πανέμορφο, ακούγετε απίστευτα και είναι φτιαγμένο από σκληρό, μακράς διάρκειας αλουμίνιο.

Έχω συσσωρευμένη μια στοίβα από iPhone και iPad docks, αλλά δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ διότι δοκιμάζω συνεχώς διαφορετικές θήκες. Αν όμως έψαχνα για ακόμα ένα dock τότε πιθανώς να επέλεγα το LIL KIKR. Αποτελείτε από έναν αλουμινένιο κύλινδρο με κόψιμο στην μια άκρη για το iPhone , έχει μια τρύπα σε σχήμα κέρατος με αποτέλεσμα να ενισχύει το ηχείο του iPhone μέχρι 10 dB και ένα ζευγάρι πόδια στο πίσω μέρος όπου το κάνουν να στέκεται σε πλαγιαστή θέση.

Η δημιουργοί του έχουν ανάγκη από χρηματοδότηση και μπορείτε να τους βοηθήσετε μέσο του Kickstarter.










Το LIL KIKR έρχεται σε 2 εκδόσεις. Μια που εφαρμόζει τέλεια σε iPhone 4/4S (LIL KIKR) και μια που περιεχέι μαξιλαράκια αφρού οπού προσαρμόζονται εύκολα ώστε να ταιριάξει οποιοδήποτε iDevice με ή χωρίς θήκη (LIL KIKR+). Και κοστίζει 50 δολάρια (περίπου 38 ευρώ)



[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...