Ads 468x60px

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Update για το Quickoffice Pro HD προσθέτει επεξεργασία Powerpoint, υποστήριξη email, καινούργιο Interface και πολλά ακόμα!



Το Quickoffice Pro HD είναι μια από τις καλύτερες office σουίτες στο Appstore, και μέχρι να έρθει το επίσημο Microsoft Οffice στο iPad, είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις και να επεξεργαστείς Word και Excel  αρχεία. Στο τελευταίο update πρόσθεσαν επεξεργασία Powerpoint, υποστήριξη email, ενισχυμένο γραφικό περιβάλλον και πολλά ακόμα.

Στην τελευταία έκδοση που έγινε διαθέσιμη στο Appstore σήμερα, θα βρείτε την δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας 2007-2010 ppx Powerpoint αρχείων, πλήρεις δυνατότητες επεξεργασίας σε όλη την οικογένεια προγραμμάτων του Office και πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση των δυνατοτήτων για τους εργαζόμενους εν κίνηση. "Κατά τη σύνθεση παρουσίασης, θα έχετε περισσότερα από 100 σχήματα από πέντε διαφορετικές κατηγορίες για να διαλέξετε.

Παρέχει επίσης μετά από αίτημα των χρηστών, υποστήριξη email, που σας επιτρέπει να ανοίγετε τα έγγραφα που έχουν αποσταλεί στο email σας κατευθείαν μέσα από το Quickoffice. Και τέλος υποστηρίζει επιπλέον 5 γλώσσες: απλοποιημένα και παραδοσιακά κινέζικα, ιαπωνικά, πορτογαλικά και ολλανδικά.
Η ενημέρωση είναι δωρεάν για download αν είστε ήδη κάτοχος του Quickoffice Pro HD, ή αλλιώς μπορείτε να αγοράσετε την σουίτα για 15,99 €


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...