Ads 468x60px

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Νέο Macbook Pro 2012…είναι κοντά!!!




Το νέο Macbook Pro θα παρουσιαστεί εντός ολίγων ημερών, είναι γεγονός, τελεία και παύλα! Δεν είναι επίσημο αυτό αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρουσιαστεί. Οι φήμες είναι τόσο έντονες πλέον που είμαστε βέβαιοι για αυτό. Το μόνο που μένει είναι να δούμε τελικά πια κατεύθυνση του έχει δώσει η Apple. Τελευταίες φήμες μιλάνε για ένα Pro πιο κοντά στο Air, λεπτότερο και ελαφρύτερο δηλαδή. Και γιατί να μην είναι; Η Apple έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει αφού και το Air, αν και είναι ότι πιο λεπτό κυκλοφορεί, είναι ούτως ή άλλως ένα πολύ δυνατό και πλήρες μηχάνημα.

Η λογική λέει ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε το DVD/CD drive αν και νομίζουμε ότι οι περισσότεροι το έχουμε ήδη ξεχάσει αφού πλέον η χρήση του είναι από σπάνια εώς καθόλου. Επίσης οι φήμες μιλάνε για retina display κάτι που ακόμα δεν ξέρουμε τι σημαίνει σε pixels αλλά μπορούμε να το φανταστούμε με το μυαλό μας. Απλά απίστευτη λεπτομέρεια στην ήδη πολύ καλή οθόνη των Macbooks μας (τρέλα!!!).

Αρχικά θα κυκλοφορήσει το 15άρι και στη συνέχεια αναμένονται το 17άρι σίγουρα και θα δούμε αν θα βγει 13άρι ή αυτό θα είναι μόνο στην σειρά Air. Τεράστιο ενδιαφέρον βέβαια υπάρχει και για το πως θα είναι σχεδιαστικά το νέο Pro. Εμείς νομίζουμε ότι θα συνεχίσει να είναι unibody κατασκευή από αλουμίνιο αφού κάτι μας λέει ότι το Pro δεν θα είναι το μόνο σε αυτό το μοτίβο (iPhone καμπάνες χτυπάνε!!!).


Οι επεξεργαστές θα είναι 99% οι ολοκαίνουριοι και πολυδιαφημισμένοι Ivy Bridge i5 και i7 της Intel για δύναμη και σταθερότητα. Ο ήχος θα είναι ενισχυμένος σε σχέση με το παρελθόν (σημείο υστέρησης των Macbook μέχρι σήμερα) και πιθανόν να είναι και surround. Τέλος οι φήμες μιλάνε για βελτιωμένη τεχνολογία στο touchpad με σύστημα αποφυγής και διόρθωσης “κατά λάθος” χτυπημάτων.
Αν λάβουμε υπόψη και την ταυτόχρονη κυκλοφορία του βελτιωμένου Lion Mountain που θα φέρει ακόμα πιο κοντά MacOS και iOS σε συνδυασμό και με τα νέα “μηχανάκια” και το νέο iPhone 5 εντός του έτους τότε ένα πράγμα έχουμε να σας πούμε φίλοι μας…κάντε οικονομίες!!! Θα τρελαθούμε πάλι διότι εδώ μιλάμε για μεγάλες αναβαθμίσεις που θα μας βάλουν εκ νέου στην “πρίζα”!

Source: http://www.iappsreviews.gr/νέο-macbook-pro-2012-πλησιάζει-η-ώρα-του/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...