Ads 468x60px

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Το Nokia Lumia 900 δεν μπορεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό ακόμη!



Posted Image


Το Nokia Lumia 900 που κυκλοφόρησε πρόσφατα και στην Αμερική αποτελεί τον σημαιοφόρο της Microsoft για το νέο της λειτουργικό και την ελπίδα της Nokia για την επιστροφή στις μεγάλες πωλήσεις στην αγορά των Smartphones.

Εύκολα κάνει κάποιος λοιπόν την ερώτηση αν η αγορά του θα ήταν ποιο καλή σε σύγκριση με το iPhone 4s η κάποιο κινητό Android. Με μια πρώτη επαφή, το interface είναι αυτό που μπορεί να σε κερδίσει με την γρήγορη απόκριση του.... αλλά κάπου εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως δεν προσφέρει και κάτι που για παράδειγμα ένα iPhone 4s δεν έχει.

Οι κριτικές λοιπόν όπως αυτή του Walt Moosberg για την συσκευή δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές:

If you’re looking for a $100, high-end smartphone, or are a Windows Phone fan who has been waiting for better hardware, the Lumia 900 is worth considering. But the phone had just too many drawbacks in my tests to best its chief competitors.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το Review του Verge για το νέο smartphone της Nokia, o όρος "pixely", που απευθύνεται στην ποιότητα της οθόνης του από πολλούς, δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικός για ένα κινητό που θέλει να δει κατάματα το iPhone 4s!





Source: http://9to5mac.com/2012/04/03/nokia-lumia-900s-lackluster-reviews-heres-why-it-isnt-going-to-take-off/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...