Ads 468x60px

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τι κοινό θα είχαν o Steve Jobs με τον Willy Wonka?


Posted Image


Ο Steve Jobs ήθελε να δώσει στον πελάτη του εκατομμυριοστού iMac μια Willy Wonka ξενάγηση στο εργοστάσιο της Apple, σύμφωνα με μια νέα παράγραφο από το νέο βιβλίο του KenSegall, Insanely Simple: The Obsession That Drives Apple's Success.

MacRumors αναφέρει μια ιστορία του βιβλίου που λαμβάνει χώρα μετά την έναρξη της παραγωγής του πρώτου μοντέλου iMac. Ο Steve Jobs έψαχνε για έναν εντυπωσιακό τρόπο για να γιορτάσουν την πώληση του εκατομμυριοστού iMac.

O Steve είχε την ιδέα να κάνουμε μια Willy Wonka παρουσίαση με αυτό το γεγονός. Ακριβώς όπως έκανε ο Wonka στην ταινία, ο Steve ήθελε να βάλει ένα χρυσό πιστοποιητικό μέσα στο κουτί ενός iMac, και να δημοσιοποιήσει το γεγονός αυτό.

Όποιος άνοιγε το κουτί iMac με το τυχερό πιστοποιητικό θα του έκαναν επιστροφή των χρημάτων του και θα πετούσε στο Cupertino, όπου αυτός ή αυτή (και,πιθανώς και η οικογένεια του) θα κάνανε μια περιοδεία στην πανεπιστημιούπολη της Apple.

Ο Steve είχε ήδη δώσει εντολή στην δημιουργική ομάδα του να σχεδιάσουν ένα πρωτότυπο χρυσό πιστοποιητικό. Ο ίδιος ήθελε να φτάσει στο σημείο να παρουσιαστεί και σαν τον Willy Wonka με καπέλο και όλο το εκκεντρικό ντύσιμο!

Προφανώς, οι άνθρωποι χάρηκαν με την ιδέα, αλλά δεν είναι τόσο ενθουσιώδεις για αυτό. Στο τέλος κάτι ο νόμος της Καλιφόρνιας για τον διαγωνισμό και κάτι η απροθυμία τον άλλων στελεχών της Apple για μια τέτοια παρουσίαση, ματαίωσαν το σχέδιο αυτό του Steve Jobs.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...