Ads 468x60px

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο λόγος για τον οποίο η Αpple θα προτιμήσει 4-ιντσών οθόνη στο νέο iPhone


Posted Image

Ψίθυροι κυκλοφορούν εδώ και μήνες για ένα iPhone μεγαλύτερο, σε ότι αναφορά το μέγεθος της οθόνης αργότερα αυτό το έτος. Από την έναρξη του iPhone, η Apple έχει διατηρήσει τις βασικές διαστάσεις του iPhone ανέπαφες,και έχουμε ακόμη την ίδια 3,5-ιντσών οθόνη που παρουσίασε ο Steve Jobs στο Macworld το 2007. Ενώ η υπόλοιπη βιομηχανία smartphone έχει πειραματιστεί με όλα τα είδη ακόμη και με τρελά μεγέθη οθόνης και αναλογίες πλευρών, η Apple έχει κολλήσει με μια απλή αναλογία 3:2 και 3,5 ίντσες.

Υπήρξαν πολλά επιχειρήματα για το γιατί η Apple θα κυκλοφορήσει ένα 4-ιντσών iPhone στο μέλλον, αλλά υπάρχει ένα επιχείρημα που υπερνικά τα υπόλοιπα.

Ο "modilwar" χρήστης του Verge Forum παρουσιάζει μια πολύ σοβαρή περίπτωση για την οποία νομίζει ότι το επόμενο iPhone θα έχει ένα 4-ιντσών οθόνη. Αρχίζει από το προφανές και την LTE σύνδεση που αναγκαστικά θα έχει αντίκτυπο στο μέγεθος της συσκευής - θα πρέπει να έχετε μια μεγαλύτερη συσκευή για να στεγάσει μια μεγαλύτερη μπαταρία για να τροφοδοτήσει ένα LTE κύκλωμα.
Posted Image


Ο Modilwar υποστηρίζει ότι η Apple δεν θα θέλει να αυξηθεί το φυσικό αποτύπωμα της έκτης γενιάς iPhone - άσχετα με το πόσο λίγο αυτό μπορεί να είναι. Στο μυαλό του, η Apple θα πρέπει να αυξήσει το συνολικό μέγεθος του iPhone, και έτσι το μέγεθος της οθόνης, για να μπορεί η νέα συσκευή να επιτρέπει LTE δικτύωση.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...