Ads 468x60px

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Το μίσος του Steve Jobs για το Android ήταν πέρα για πέρα αληθινό


Steve Jobs by Walter Isaacson
Τις πρόσφατες δηλώσεις του Larry Page σχετικά με το μίσος του Steve Jobs για το Android φαίνεται να αμφισβητεί o Walter Isaacson, ο συγγραφέας της βιογραφίας του ιδρυτή της Apple.
“Η οργή του για το Android ήταν πέρα για πέρα αληθινή”, ανέφερε ο Isaacson σε ομιλία του στο Βασιλικό Ινστιτούτο της Μ. Βρετανίας.
“Ο Steve Jobs θεωρούσε το Android πιστή αντιγραφή του iOS. Όταν λοιπόν το λειτουργικό σύστημα της Google κατόρθωσε να ξεπεράσει το μερίδιο αγοράς του iOS, ένιωσε απίστευτα εξοργισμένος. Κάτι τέτοιο δεν είχε να κάνει με τα λεφτά, αφού δήλωνε διατεθειμένος να καταστρέψει το Android με κάθε κόστος.”
Οι δηλώσεις του δημοφιλούς συγγραφέα έρχονται να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς του CEO της Google ότι το μίσος του Steve Jobs για το Android ήταν μόνο για το θεαθήναι και ότι ένας υποτιθέμενος κοινός εχθρός βόλευε τα συμφέροντα της Apple.
Σχεικά με την εξέλιξη της τρέχουσας δικαστικής διαμάχης, ο Walter Isaacson προέβλεψε ότι ο Tim Cook θα ακολουθήσει διαφορετική προσέγγιση από το Jobs, προχωρώντας τελικά σε συμβιβασμό, κάτι που ήδη συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα

Source:http://www.macuser.gr/walter-isaacson-says-steve-jobs-anger-for-android-was-legitimate-11058/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...