Ads 468x60px

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Studio One Free της PreSonus, δωρεάν DWA για Mac και Windows

studio one

H PreSonus, γνωστή εταιρεία στον χώρο των προγραμμάτων DAW για Mac και Windows, έκανε διαθέσιμη την εφαρμογή Studio One Free που, όπως υποδηλώνει και το όνομα, είναι μια δωρεάν αλλά πλήρως λειτουργική λύση για αρχάριους στον τομέα της ηχογράφησης.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια lite έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής Studio One Artist και περιλαμβάνει αρκετά χαρακτηριστικά από αυτήν, όπως control link MIDI mapping, sidechain routing, real-time audio timestretching κτλπ ενώ περιλαμβάνει την ίδια 32-bit μηχανή που βρίσκουμε στα Studio One Artist και Producer.

Η εφαρμογή έρχεται προ-εγκατεστημένη με οκτώ εφέ: Beat Delay, Channel Strip, Chorus, Flanger, MixVerb (mono/stereo reverb), Red Light Distortion, Tuner και Phaser και πάνω από 100 presets. Δυστυχώς, το Studio One Free δεν υποστηρίζει VSTs και AUs τρίτων κατασκευαστών ούτε virtual όργανα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Studio One Free από εδώ. Τρέξτε την εφαρμογή και επιλέξτε την ‘Free’ έκδοση όταν εμφανιστεί το παράθυρο ενεργοποίησης. Από ‘κει και πέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή απεριόριστα χωρίς περιορισμούς.


Source: http://www.macuser.gr/studio-one-free-presonus-11143

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...