Ads 468x60px

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

7 "επαναστατικά" προιόντα τα οποία πιθανώς να ετοιμάζει η Apple

Από τον Cam Bunton

Aπό τότε που κυκλοφόρησαν φήμες για την συνεργασία της Apple με τον Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck πάνω σε ένα "επαναστατικό" προιόν, το μυαλό μου έχει τρελλαθεί να προσπαθεί να σκεφτεί το τί μπορεί να σημαίνει αυτό. Το παραδέχομαι ότι οι σκέψεις μου έχουν ξεφύγει λίγο όσον αφορά αυτό το θέμα. Μερικά απο τα παρακάτω είναι πολύ λιγότερο πιθανά απο κάποια άλλα.

1. iTV

Από τότε που ο Steve Jobs είπε τις λέξεις "Το κατάφερα" (I Cracked it) στον βιογράφο του Walter Isaacson, οι φανατικοί της Apple έχουν τρελλαθεί με τις φήμες σχετικά με το τί θα είναι το επόμενο προιόν το οποίο το Cupertino σχεδιάζει (υποτίθεται) αυτή τη στιγμή. Η HDTV σίγουρα θα είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή τηλεόραση. Να θεωρήσετε ότι θα είναι ο καινούριος "κόμβος" της ζωής σας, και θα έχει απίστευτη ανάλυση. Θα τολμούσε η Apple να βάλει retina display σε τηλεόραση 50 ιντσών? Γιατί όχι.

Θα έθετε ένα νέο πήχη για ανάλυση και θα έκανε κάθε άλλη Plasma, LED ή LCD οθόνη να μοιάζει με τηλεόραση της δεκαετίας του 1980. Και φυσικά, με την σχέση της με το iTunes και το AppStore, δε θα χρειαζόταν ποτέ να αγοράσετε DVDs, CDs, ή παιχνίδομηχανές ποτέ πια. Θα αντικαταστήσει τα πάντα στο entertainment system σας.

2. iLawyer

H Apple συνεχώς εμπλέκεται σε μηνύσεις με τους κορυφαίους ανταγωνιστές της, απο τους οποίους όλοι "αντιγράφουν σχεδόν πιστά" την αγαπημένη μας μάρκα. Αυτές οι υποθέσεις σίγουρα απαιτούν πολλές εργατώρες, γιατί να μην φτιαχτεί ένας βοηθός τύπου Siri με εκτενή γνώση των νόμων περί αντιγραφής (copyright) σε φυσική μορφή? O iLawyer θα είναι προγραμματισμένος να δημιουργεί πεδία διαστρέβλωσης πραγματικότητας κατά βούληση, και θα είναι ικανός να πείσει οποιονδήποτε δικαστή, ένορκο ή κατηγορούμενο ότι η Apple είναι πραγματικά η καλύτερη εταιρία, και οποιοδήποτε άλλο προιόν είναι απλά μια κακή απομίμηση. Οτιδήποτε έξοδα για αυτό το project θα αποπληρωθούν πολύ εύκολα απο τα κέρδη των δικαστικών υποθέσεων. Χάρη στο ταλέντο και στο σχεδιαστικό γούστο του Philippe, θα είναι ο πιο καλοντυμένος δικηγόρος στον κόσμο.

3. iWatch

Attached Image: Screen-Shot-2012-04-13-at-18.40.27-398x250.png

O σχεδιασμός συναντά την λειτουργικότητα. Σκεφτείτε iPod nano, με ένα αμετακίνητο λουράκι φτιαγμένο απο Κοάλα. Λέει την ώρα και σας διαβάζει και όλα σας τα μηνύματα. Χάρη στη σύνδεσή του με το iCloud, δεν χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο και μπορεί να μεταδόσει όλα σας τα βίντεο και τη μουσική ασύρματα. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι το ρολόι είναι φτιαγμένο απο ένα μόνο κομμάτι αλουμινίου και έχει οθόνη ultra-sharp μιας ίντσας.

4. iHouse 

Όλα όσα χρειάζεστε μέσα στο προαστιακό σπίτι των ονείρων σας. Όλες σας οι συσκευές μέσα σε αυτό είναι φτιαγμένες απο την Apple. Oι γυάλινοι τοίχοι και οι λάμπες με το φωτισμένο λογότυπο της Apple σημαίνουν ότι οποιοσδήποτε ο οποίος περνάει απ'έξω μπορεί να κοιτάξει μέσα και να ζηλέψει το καταπληκτικά σχεδιασμένο Καλιφορνέζικο σπίτι σας. Ο Starck σχεδίασε όλα τα έπιπλα, και φυσικά έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με τον δικό του κήπο, περιτριγυρισμένο απο τοίχο. Μπορείτε να καθίσετε μέσα και να τον θαυμάσετε, αλλά, για να φυτέψετε οτιδήποτε καινούριο θα πρέπει να πάρετε authorization από το Plant Store.

5. iLoo

Oι τουαλέτες έχουν τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό από τότε που ο Thomas Crapper υποτιθέμενα σχεδίασε την πρώτη τουαλέτα με καζανάκι. Η Apple και ο Starck θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια τουαλέτα τόσο καλή, που θα βρίσκεται έξω απο το μπάνιο ώστε να μπορούν να τη δουν όλοι. Τα μαγικά χαρακτηριστικά της θα περιλαμβάνουν το να μπορείτε να μετατρέψετε τα "......." σας σε χρυσό, και θα είναι έξυπνη και θα μπορεί να μαθαίνει. Μόλις μάθει τις καθημερινές σας "συνήθειες", θα σας έρχεται στην κατάλληλη στιγμή. Θα είναι τετράγωνη, φτιαγμένη απο Αλουμίνιο και Γυαλί. Θα είναι πάρα πολύ γλιστερή, αλλά ποιός νοιάζεται, κανείς δεν θα έχει φανεί τόσο ωραίος εν ώρα "................".

6. iEye

Attached Image: technology-retina-display-zoom-333x250.png

Η retina display πραγματοποιήθηκε, και οι αναλύσεις θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες, οπότε τώρα η Apple χρειάζεται να δημιουργήσει νέα μάτια. Για να μπορεί κάποιος να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ 326ppi στο τωρινό iPhone και 652ppi στο επόμενο μοντέλο, οι άνθρωποι χρειάζονται καινούριους κερατοειδείς. Αναβαθμίστε τα μάτια σας σε οποιοδήποτε Apple Store για 999 δολλάρια, θα έχουν καταρτισμένους iSurgeons (i-χειρούργους) οι οποίοι θα κρύβονται πίσω απο το Genius Bar. Για μια αμοιβή της τάξης των 24.99 δολλαρίων το χρόνο, θα μπορείτε να κάνετε streaming περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης (HD) στα καινούρια σας μάτια μέσω iCloud. Πάρε να μάθεις, Project Glass.

7. Νέα iPods

Και ένα πιο σοβαρό: κι αν ο Γάλλος σχεδιαστής χρησιμοποιήθηκε για να συνεργαστεί πάνω σε μερικά πολύ σέξυ σχέδια για την νέα και επαναστατική σειρά των iPods? Χρειαζόταν ένα φρεσκάρισμα εδώ και χρόνια, και μια νέα προοπτική μπορεί να είναι αυτό που χρειάζονται τα δημοφιλή MP3 players για να τονωθούν.

Ποιές πτυχές της καθημερινής σας ζωής χρειάζεται να επαναστατικοποιήσει η Apple κατά τη γνώμη σας? Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω, και μπορείτε να είστε όσο σοβαροί ή όχι θέλετε.



Source: http://www.appleworldhellas.com/index.php?/topic/2877-7-επαναστατικά-προιόντα-τα-οποία-πιθανώς-να-ετ/

1 σχόλιο:

  1. retina display σε 50 ιντσες?Αυτο σημαινει οτι ή θα ανασκευασουν τον ορο retina ωστε να αναφερεται στην πυκνoτητα pixels αλλα συναρτήση της αποστασης θέασης . Ή θα κανουν μια 50 αρα οθονη με αναλυση περίπου 10.000 χ 7500 ωστε να διατηρηθεί η απόσταση κουκιδας ιδια με του νεου ipad, κατι το οποιο δεν θα εχει κανενα οφελος σε σχεση με μια οθονη με την μιση αναλυση αφου το μεγιστο αναλυτικοτερο φορμα αυτη την στιγμη ειναι το full hd (αντε να βαλουμε και το διπλασιο του hd για 3d full hd)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...