Ads 468x60px

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η Apple ίσως να ενδιαφέρεται για τις Flexible OLED οθόνες της Samsung

Σύμφωνα με το KoreaTimes η Apple ίσως να δείχνει κάποιο ενδιαφέρον για τις Flexible OLED οθόνες της Samsung για ένα "Yoga" iPhone.

Ο αντιπρόεδρος της Samsung Kwon Oh-hyun λέει ότι η εταιρία έχει δεχτεί "τεράστιες" παραγγελίες για τις καινούργιες τους OLED οθόνες.Και ενώ ο Kwon δεν δίνει παραπάνω πληροφορίες, πήγες πιστεύουν ότι η Apple είναι ένας από τους κατασκευαστές smartphone που έχει ήδη κάνει μεγάλη παραγγελία για τις συγκεκριμένες οθόνες.

Η Apple μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει περίπου 8 δισεκατομμύρια για να αγοράσει οθόνες από την Samsung και εκτιμάτε ότι θα επενδύσει άλλα 11 δις σε οθόνες από την ίδια εταιρία.

"Θα παράγουμε μαζικά χιλιάδες Flexible OLED οθόνες από το δεύτερο εξάμηνο αυτού του έτους μιας και η ζήτηση από τους πελάτες μας είναι τεράστια" δήλωσε ο Kwon "Οι OLED οθόνες θα αντικαταστήσουν τις LCD στα κινητά μέχρι το 2015 και η Samsung επενδύει πολλά στην OLED τεχνολογία."

Ειδικοί στην βιομηχανία των smartphones λένε ότι η Samsung δεν θα έκανε τόσο μεγάλες δηλώσεις αν δεν είχε δείξει κάποιο ενδιαφέρων η Apple.

"Η Apple είναι η νούμερο ένα εταιρία στον κλάδο των smartphones και θα συνεχίσει να καθορίζει τις νέες τάσεις. Οπότε αν η Samsung έχει μεγάλη ζήτηση για τις Flexible OLED οθόνες της, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Apple δεν έχει να κάνει κάτι με αυτό" δήλωσε ένας αναλυτής από μια Αμερικάνικη τράπεζα επενδύσεων.

Στην αναμονή λοιπόν για το πως θα εξελιχτεί το μέλλον με τις συγκεκριμένες οθόνες. Αν και αποκλείουμε ήδη το ενδεχόμενο να δούμε τέτοια οθόνη στο iPhone 5.

 
[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...