Ads 468x60px

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

WOSNIAK: Ο MARK ZUCKERBERG ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ STEVE JOBS.


Της Έυας Τσ.

Σε μια συνέντευξή του με τον Bloomberg, ο Steve Wosniak, δήλωσε ότι ο νεαρός δημιουργός του Facebook είναι ένας ιδανικός συνδυασμός του εαυτού του και του συν-ιδρυτή της Apple, Steve Jobs. O Woz υποστηρίζει ότι ο Zuckerberg αντιπροσωπεύει το είδος του ανθρώπου εκείνου που συνδυάζει δυο πανίσχυρα σημεία, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι συγκεντρώνει τα δυο μεγάλα ταλέντα των δύο ιδρυτών της εταιρείας Apple.   

Ο ρόλος των δυο ιδρυτών της Apple είναι ευρέως γνωστός σε όλους μας. Ο Woz ήταν ο μηχανικός, ο επιστήμονας και ο Jobs ήταν ο επιχειρηματίας, ο δημιουργικός και οραματιστής. Ο Zuckerberg, κατά τον Wosniak, περιλαμβάνει όλο το πακέτο, το πάθος για την επιστήμη των υπολογιστών και την τεχνολογία, καθώς και τη θέληση να αξιοποιήσει όσο πιο επικερδώς γίνεται αυτό που σκέφτεται και τελικά πραγματοποιεί. 

Ο Wosniak επαίνεσε το Facebook για την επικείμενη IPO, αξίας 96 δισεκατομμυρίων δολαρίων μα δεν έμεινε μόνο σε αυτό, δήλωσε ότι πρόκειται να επενδύσει σε αυτή την επιχείρηση, ανεξάρτητα από την τιμή ανοίγματος. Έκλεισε την συνέντευξή του, λέγοντας ότι ο Zuckerberg είναι ένας άνθρωπος που έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει "την αγορά" αλλά και "αυτό που θέλει ο κόσμος"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...