Ads 468x60px

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Η Apple αλλάζει το όνομα του νέου iPad σε iPad Wifi + Cellular από iPad Wifi + 4G


Δημοσιευμένη Εικόνα



Θύμαστε ελπίζω το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του νέου ipad για το θέμα με το 4G σε αρκετές χώρες, ιδιαίτερα όμως στην Αυστραλία και την Αγγλία.

Η Apple τελικά αποφάσισε να υποχωρήσει και γι'αυτό άλλαξε το όνομα του νέου ipad από iPad WiFi + 4G σε iPad Wifi + Cellular.H αλλαγή αυτή πραγματοποιηθήκε σε αρκετά από τα online καταστήματα της όπως της Αμερικής,την Αγγλίας,την Αυστραλίας και του Καναδά,μέσα στις τελευταίες 24-48 ώρες.
Αυτό έγινε μόνο στην ονοματολογία του νέου ipad,με το ipad 2 και το ipad 1 να παραμένουν όπως ήταν (με το 3G στο τίτλο τους).

Μάλιστα στο online κατάστημα της Apple για την Αυστραλία,όπου είχε γίνει ο περισσότερος ντόρος η εταιρία ξεκαθαρίζει ότι το ipad wifi +cellular (που πριν ήταν ipad wifi + 4G) υποστηρίζει πολύ μεγάλες ταχύτητες,ωστόσο δεν είναι συμβατό με τα δίκτυα 4G LTE και WiMAX της Αυστραλίας.

This product supports very fast cellular networks. It is not compatible with current Australian 4G LTE networks and WiMAX networks. For service from a wireless carrier, sign up for a simple, month-by-month plan on your iPad and cancel anytime without penalty.


Source: http://www.appleworldhellas.com/index.php?/topic/3276-η-apple-αλλάζει-το-όνομα-του-νέου-ipad-σε-ipad-wifi-cellular-από-ipad-wifi-4g/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...