Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Διαψεύδονται οι φήμες! Η Apple δεν θα αγοράσει, τουλάχιστον για την ώρα, την μεγάλη γερμανική εταιρεία Loewe


Της Εύας Τσ.


Φήμες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στο διαδίκτυο έλεγαν ότι η Apple προσφέρει στη γνωστή γερμανική εταιρεία Loewe το ποσό των 87 εκατομμυρίων δολαρίων για την απόκτησή της. Εκπρόσωπος της Loewe όμως διαψεύδει όλες αυτές τις φήμες, λέγοντας ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει καμίας είδους διαπραγμάτευση και συμφωνία με την Apple.   

H Apple βέβαια, όπως είναι φυσικό, θα ήθελε να αποκτήσει τη γνωστή εταιρεία για να εξασφαλίσει ένα μεγάλο προβάδισμα σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τις νέες πατέντες, έχοντας ως απώτερο στόχο την παρουσίαση μιας Apple τηλεόρασης. Μέχρι σήμερα όμως η Apple δεν έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει την απόκτηση μεριδίου της Loewe, κάτι που έχει καταφέρει η Sharp, η οποία κατέχει το 30% των μετοχών της γερμανικής εταιρείας.

Η Apple όμως δεν τα παρατάει εύκολα και προσπάθησε να αποκτήσει την Sharp, πάντα για να ενισχύσει και να εξαπλώσει την αγορά για οθόνες LCD, χωρίς να έχει θετικά αποτελέσματα, βγάζοντας στο προσκήνιο ότι η Foxconn έχει καταφέρει να αποκτήσει το 10% των τίτλων της Sharp.

Τι πραγματικά συμβαίνει; Όλα αυτά τα δημοσιεύματα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για το αν πραγματικά η Apple σχεδιάζει την δημιουργία της πρώτης της τηλεόρασης ή αν όλα αυτά είναι μόνο φήμες των πολλών. Το τελευταίο που πρέπει να λάβουμε υπόψιν είναι ότι η Apple θα μπορούσε να αρνηθεί τα όσα διαδίδονται, για να αποσπάσει την προσοχή και να διατηρήσει την μυστικότητά της. Γιατί άραγε δεν το κάνει; Μήπως γιατί όλη αυτή η παραφιλολογία ευνοεί για μια ακόμη φορά τον «μύθο» γύρω από το όνομά της; Ή πάλι μήπως όχι; 


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...