Ads 468x60px

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Απόψεις: Γιατί η Apple πρέπει να ξυπνήσει!

To είχα αναφέρει και στην τελευταία εκπομπή του Apple News WEB TV το πόσο πολύ μου λείπει ο Steve Jobs τον τελευταίο καιρό.

Είμαστε σε αναμονή του WWDC όπου ο Tim Cook θα παρουσιάσει το Mountain Lion την νέα σειρά των iMac και ευελπιστώ και ένα preview της έκδοσης του iOS 6. Ειλικρινά δεν πιστεύω πως θα έχουμε και μια παρουσίαση του νέου iPhone και μακάρι δηλαδή γιατί από το νέο iPhone περιμένω πολλά πάρα πολλά και δεν είμαι ο μόνος!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η APPLE NA ΞΥΠΝΗΣΕΙ και ο Tim Cook να παρουσιάσει το ουάου προϊόν!! Θέλω αν όχι στο WWDC  στην παρουσίαση του νέου iPhone να δω κάτι INSANELY GREAT!

Και όχι εγώ προσωπικά δεν το είδα ούτε με το iPhone 4s ούτε με το νέο iPad, εκεί η Αpple ακολούθησε την πεπατημένη μιας παράδοσης και βελτίωσης των ήδη πρωτοποριακών προϊόντων της αλλά έως εκεί...η παρουσίαση ειδικά του νέου iPad με κούρασε κιόλας,  κρατάω βέβαια την δήλωση του Tim Cook ότι τα καλύτερα έρχονται μέσα στο 2012.... Άντε να δούμε....

Και γιατί τα λέω όλα αυτά? Το νέο Samsung Galaxy S, το είδατε? 


To Samsung Galaxy S III είναι τελικά πραγματικότητα, και είναι ακριβώς αυτό που θα συζητήσουν όλοι, αν και κάποια χαρακτηριστικά έχουν περιοριστεί σε κάποιους τομείς. Το υπερ-smartphone διαθέτει ένα τρομερά γρήγορο 1,4GHz quad-core επεξεργαστή, μία 4,7 ιντσών HD οθόνη, 8 megapixel κάμερα με δυνατότητα εγγραφής 1080p βίντεο, 1GB μνήμη RAM και βέβαια 4G LTE.
Όλα αυτά έχουν συσκευαστεί σε μία λεπτή θήκη με πάχος μόλις 8,6 χιλιοστά. H Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει το Galaxy S III στις 29 Μαϊου στην Ευρώπη και στους επόμενους μήνες σχεδόν 300 πάροχοι σε όλο τον κόσμο θα διαθέτουν τη συσκευή. Στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα είναι το επίσημο τηλέφωνο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι. 

Και ναι το μέγεθος δεν με ενθουσιάζει, πολύ μεγάλο για τα γούστα μου, η μεταπολιτική του αξία θα πέσει στο μισό σε 4 μήνες από την κυκλοφορία του, το S voice είναι κλώνος του Siri, και ναι τρέχει Android με ότι αυτό συνεπάγεται....

Και όχι δεν θα το αγοράσω...ΑΛΛΑ για ακόμη μια φορά η Samsung έβαλε τον πήχη ψηλά για την Apple!
Κοιτάω το iPhone 4s μου και σκέφτομαι, πως ναι είναι πάρα πολύ καλό αλλά δεν έχει κάτι ουαου και μην μου πείτε το Siri γιατί θα βάλω τα γέλια....'Ενα beta πρόγραμμα το οποίο η Apple το διαφημίζει ως πλήρως λειτουργικό....Γιατί?
Εμπρόσθια κάμερα.... άλλη πονεμένη ιστορία, iOS 5 σταθερό σαν δεινόσαυρος αλλά εξίσου μονολιθικό και όχι δεν είμαι πλέον υπέρμαχος του jb! 
Περιμένω πολλά από το iOS 6 και δεν εννοώ το κουμπάκι της συντόμευσης για την κάμερα και άλλα τέτοια μικρά, περιμένω μια πραγματική αλλαγή γιατί αν και δεν θέλω να το παραδεχτώ η Samsung με το καινούργιο της UI  το έφερε...απλά κάντε ένα κόπο και δείτε στοιχεία από την ασύρματη φόρτιση μέχρι την ικανότητα του κινητού να παρακολουθεί τα μάτια σας και να ξέρει αν σας έχει πάρει ο ύπνος...(αυτό είναι λίγο ανατριχιαστικό αλλά είναι πρωτοποριακό).
Γενικότερα περιμένω το νέο iPhone να με ξεσηκώσει τόσο με το design του όσο και με το iOS   ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγάλος και η Apple πρέπει να οδηγεί τις εξελίξεις και όχι το ανάποδο!
Η Apple πρέπει να ξυπνήσει!!!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...