Ads 468x60px

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Steve Jobs: The lost interview επιστρέφει στα θέατρα στις 11 Μαΐου

Posted Image

Ένα 70 λεπτό ντοκιμαντέρ που διαθέτει βίντεο της συνέντευξης του Steve Jobs, που αρχικά θεωρείτο ότι είχε χαθεί έχει οριστεί να ξεκινήσει την προβολή του σε κεντρικές τοποθεσίες/κινηματογράφους σε 19 πόλεις στις 11 Μαΐου.

MacNN αναφέρει ότι το "Steve Jobs: The Lost Interview" θα επιστρέψει στα θέατρα με προβολές να ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα. Η Magnolia Pictures σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ σε DVD και σε άλλα θέατρα αυτό το καλοκαίρι.

Η ταινία είχε μια περιορισμένη προβολή τον περασμένο Νοέμβριο.

Το βίντεο είναι από μια συνέντευξη του 1995 με τον δημοσιογράφο Robert Cringely για τα miniseries του PBS με τον τίτλο "The triumph of Nerds". 

Οι ταινίες αυτές χάθηκαν κατά τη μεταφορά, αλλά μια κασέτα VHS με την συνέντευξη ανακτήθηκε στο Λονδίνο τον περασμένο Οκτώβριο. Οι ταινίες έχουν ψηφιοποιηθεί πλέον και είναι έτοιμες για προβολή!

Η συνέντευξη περιλαμβάνει σκέψεις, σχόλια για τους συναδέλφους του, γνώμες για στελέχη όπως ο Bill Gates, αναφορές στην τεχνολογία της Apple και φυσικά σχόλια για των πρώην διευθύνων σύμβουλος John Sculley.



 Η συνέντευξη κέρδισε για πρώτη φορά την κακή φήμη λόγω του ότι ένα απόσπασμα ήταν κόλαφος κατά της Microsoft εφόσον ο Steve λέει χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία παράγει "πραγματικά τρίτης κατηγορίας προϊόντα."





Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...