Ads 468x60px

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Το μυστικό σχέδιο της Apple για να σκοτώσει την ταμειακή μηχανή



Αν έχετε πάει ποτέ σε ένα κατάστημα, ξέρετε την κλασσική διαδικασία: Περιήγηση στα εμπορεύματα, διαλέγετε κάτι,το μεταφέρετε στο ταμείο, ίσως περιμένετε στην ουρά για να πληρώσετε και μετά έξω από το κατάστημα κρατώντας την σακούλα που μέσα έχει την απόδειξη αγορών σας!


Είτε πρόκειται για ένα κατάστημα ρούχων, ένα παντοπωλείο ή ένα καφενείο, είναι πιθανό να βρείτε μια ταμειακή μηχανή σε αυτό, και ένα πρόσωπο που χειρίζεται την ταμειακή μηχανή, από την άλλη πλευρά. Μια αξιοσημείωτη εξαίρεση είναι το τοπικό σας κατάστημα της Apple. 

Δεν υπάρχουν ταμειακές μηχανές. Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι, μπορείτε να σταματήσετε κάποιο παιδί με το πολύχρωμο T-shirt και να παραδώσετε την πιστωτική σας κάρτα. Το παιδί σκανάρει την κάρτα σας με ένα ειδικά εξοπλισμένο το iPhone ή  iPad και η απόδειξη σας περιμένει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Η συναλλαγή μπορεί να γίνει οπουδήποτε στο κατάστημα.


Η Apple, προφανώςθεωρεί ότι η όλη διαδικασία για την αγορά προϊόντων σε ένα καταστήματα λιανικής πώλησης είναι αρκετά χαζή και ανούσια. Γιατί να χρειαστείτε να περπατήσετε μέχρι την ταμειακή μηχανή και ενδεχομένως να περιμένετε ένα εύλογο χρονικό διάστημα στην ουρά? 


Οι ταμειακές μηχανές είναι και άσχημες και περιττές.


Η απάντηση της Apple έρχεται με το iWallet! Ένας αναλυτής προέβλεψε αυτή την εβδομάδα κάτι συγκλονιστικόΑντί του NFC συστήματος συναλλαγών το οποίο θα το χρησιμοποιήσουν στο άμεσο μέλλον όλα τα Android κινητά και τα πρώτα δείγματα έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους η Apple θα χρησιμοποιήσει το Bluetooth 4.0 για το iWallet ίσως ποιο σύντομα από ότι το περιμέναμε.

Η τεχνολογία είναι εκεί και διαθέσιμη τα iPhone και τα iPad την υποστηρίζουν και το μόνο που μένει από την Αpple για να επαναπροσδιορίσει για ακόμη μια φορά τον τρόπο που κάνουμε κάτι καθημερινά είναι η δημιουργία μιας εφαρμογής και τίποτα περισσότερο! 

Η εμβέλεια του Bluetooth 4.0 είναι αρκετά μεγάλη 160 πόδια, κάτι το οποίο σημαίνει πως σχεδόν όλα τα καταστήματα λιανικής θα μπορούσαν λειτουργούν όπως το Apple Store στο πολύ άμεσο μέλλονΤο σημείο πώλησης μπορεί να είναι οπουδήποτε μέσα στο κατάστημα, ποιο σύντομα λοιπόν από ότι περιμέναμε ίσως να πληρώνουμε το γεύμα μας σε ένα εστιατόριο χωρίς καν να χρειαστεί να φωνάζουμε τον σερβιτόρο!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...