Ads 468x60px

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Προσθέστε artwork στη μουσική σας εύκολα με το Amazon Art widget


Αν χρησιμοποιείτε το iTunes για να οργανώσετε την μουσική σας και δεν μπορείτε να κάθεστε να ανοίγετε Safari για να βρείτε τα εξώφυλλα του κάθε album υπάρχει ένα widget που ίσως σας βοηθήσει.

Απλά επιλέγοντας όλα τα κομμάτια του συγκεκριμένου album και έχοντας εγκατεστημένο το Amazon Art widget μπορούμε πηγαίνοντας στο dashboard να πατήσουμε πάνω στο εικονίδιο του iTunes και αυτό θα τραβήξει τις πληροφορίες από το album που έχουμε στο iTunes και θα τραβήξει όλες τις πληροφορίες και εφόσον το εξώφυλλο υπάρχει στο Amazon θα μας το εμφανίσει στο widget. Για να το περάσουμε πίσω στα τραγούδια (εφόσον είναι το σωστό) θα πρέπει να πατήσουμε το Set as album art in iTunes. Αυτόματα το widget θα στείλει το εξώφυλλο σε όλα τα τραγούδια του album που είναι επιλεγμένα στο iTunes.


Το widget μας δίνει επίσης την δυνατότητα να ψάξουμε μόνοι μας για το album ή τον καλλιτέχνη όπως και να πειράξουμε κάποιες επιλογές. Πατώντας το i στην πάνω δεξιά γωνία μπορούμε να δούμε μερικές επιλογές για το ποια τραγούδια ή album θα αλλάζουν εξώφυλλα ή σε ποιο ακριβώς Amazon θα πρέπει να ψάξει και για τι είδους μουσική popular ή classic. Αρχικά το widget αποθηκεύει τα εξώφυλλα σε μέγεθος 600 x 600 (ισχύει για τα πιο καινούρια album) το οποίο θα προστεθεί στο αρχείο mp3 και θα αυξήσει κάπως το μέγεθος του. Αν δεν θέλουμε τα κομμάτια στο iTunes να γίνουν τεράστια σε μέγεθος καλό είναι να τικάρουμε την επιλογή save small images to iTunes, η οποία αποθηκεύει συνήθως εξώφυλλα με μέγεθος 300 x 300 ή μικρότερο. Τέλος υπάρχει και η επιλογή για την χρήση proxy.

Το widget μπορείτε να το κάνετε download από εδώ φυλάξτε το κάπου όμως γιατί κανείς δεν γνωρίζει αν θα υπάρχει στο μέλλον.

Source:http://greekiphone.gr/20120505/how-to-add-artwork-easy-on-your-music-with-amazon-art-widget/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...