Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Το πρώτο ρολόι χειρός με τεχνολογία Bluetooth 4.0 είναι συμβατό με το iPhone.

Το πρώτο ρολόι χειρός με τεχνολογία Bluetooth 4.0 είναι συμβατό με το iPhone και ακούει στο όνομα Meta Watch.

To Meta Watch είναι ένα ξεχωριστό ρολόι χειρός, το οποίο χάρη στην σύνδεση Bluetooth 4.0 μπορεί και αλληλεπιδρά με το iPhone. Η ιδέα αυτή προήλθε από στελέχη των δύο μεγάλων εταιρειών Nokia και Fossil.

To Meta Watch με μια γρήγορη ματιά: 
  • Χρησιμοποιεί μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε τις ειδοποιήσεις σας στην οθόνη του ρολογιού σας. Όταν λέμε ειδοποιήσεις εννοούμε τις συνήθεις ειδοποιήσεις, δηλαδή τις κλήσεις και τα μηνύματα που λαμβάνετε, πλην όμως οι δημιουργοί του έχουν πρόσβαση σε ένα API που τους επιτρέπει την αποστολή οποιουδήποτε δεδομένου στην συσκευή.
  • Η συσκευή λειτουργεί σε μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, γεγονός που επιτρέπει σε όλους τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν νέες λειτουργίες για τους καταναλωτές και να βελτιώσουν το ρολόι αυτό σε βαθμό που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. 
  • Η νέα έκδοση του Meta Watch είναι συμβατή με το iPhone, είναι εξοπλισμένη με οθόνη LCD 96Χ96, επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων και αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος. 
  • Είναι συμβατό μόνο με το iPhone 4S και όχι με τα προηγούμενα μοντέλα και αυτό συμβαίνει εξαιτίας της σύνδεσης Bluetooth 4.0. 
  • Θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη του μήνα, θα διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο και θα κοστίζει περίπου 199 $. 

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...