Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Το νέο ψηλότερο πάνελ για iPod Touch και η κάμερα του iPhone 5 διέρρευσαν! [Photo]

Το MacRumors σε αναφορά του, διέρρευσε φωτογραφίες απο το νέο ψηλότερο πάνελ για iPod Touch καθώς και την νέα κάμερα του iPhone 5.

Παράθεση από MacRumors:

Προμηθευτής μας ειπε ότι το iPod Touch θα έχει νέο, μεγαλύτερο πάνελ οθόνης και θα είναι 4,1-ιντσών. Επίσης μας ειπε ότι έχουν στα χέρια τους αρκετά εξαρτήματα από το νέο iPhone, συμπεριλαμβανομένων του Home Button όπως και την εμπρόσθια και την πίσω κάμερα. Ακόμα όμως περιμένουν το "verification" (επιβεβαίωση) από την Apple για τις κάμερες.

Βέβαια η Apple το ποιο πιθανό είναι τελικά να χρησιμοποιήσει την ίδια οθόνη που θα χρησιμοποιήσει και στο iPhone 5. Νωρίτερα σήμερα αναφέραμε ότι το iPhone 5 θα έχει οθόνη 3.95-ιντσών, αν και το Wall Street Journal λέει ότι η καινούργια του οθόνη θα είναι τουλάχιστον 4-ιντσών!!

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από τα κομμάτια που έχουν διαρρεύσει και τα σχόλια δικά σας. Εμάς πάντως δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε και τρόπος που ίσως τελικά κινηθεί η Apple στο θέμα της οθόνης. Ελπίζουμε να διαψευσθούν όσοι υποστηρίζουν ότι έτσι θα είναι η τελική του μορφή.





[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...