Ads 468x60px

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

CoPilot GPS



Το CoPilot GPS είναι μια επαναστατική νέα εφαρμογή από την ALK Technologies Inc η οποία κυκλοφόρησε αθόρυβα στο AppStore αλλά από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας της φιγουράρει στις πρώτες θέσεις και αυτό δεν είναι τυχαίο.
Δεν πρόκειται για έναν κλασσικό πλοηγό με καθοδήγηση φωνής ο οποίος σας λέει πότε να στρίψετε (αυτό άλλωστε κοστίζει!) αλλά για ένα πρόγραμμα σε στυλ Google Maps και Nokia Maps με πολλά και καλά χαρακτηριστικά.
Αφού εγκαταστήσετε την δωρεάν εφαρμογή θα πρέπει να κατεβάσετε μέσα από το application τον δωρεάν χάρτη της Ελλάδας. Έτσι έχετε πρόσβαση στον χάρτη όλης της χώρας με λεπτομερή απεικόνιση δρόμων και σημείων ενδιαφέροντος χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση στο internet. Αυτή είναι και η τεράστια διαφορά από το Google Maps! Μπορείτε να χαράξετε διαδρομή και να κινηθείτε σε αυτή με live GPS spotting.
Ουσιαστικά μπορείτε να κάνετε τη δουλειά που κάνει και ένας κανονικός πλοηγός με μερικές παραχωρήσεις (όπως το voice command). Σας δείχνει εννοείτε όλα τα αεροδρόμια, λιμάνια, εκκλησίες, νοσοκομία κλπ. Μπορείτε να δείτε μέσω Wiki πληροφορίες για τα κοντινά σας σημεία, τον καιρό σε όποιο σημείο θέλετε, μπορείτε να ακούτε μουσική από library σας ενώ λειτουργεί η εφαρμογή ή να κάνετε share τις διαδρομές σας στο Facebook και στο Twitter.
Υπάρχουν πολλά ακόμα να ανακαλύψετε στο CoPilot GPS αρκεί να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό ή το tablet σας (ναι είναι universal app) και να απολαύσετε πλοήγηση υψηλού επιπέδου χωρίς να σπαταλάτε πολύτιμα mbytes σε συνεχές downloading και το σημαντικότερο χωρίς κανένα απολύτως κόστος! Θυμηθείτε το, η εφαρμογή θα γίνει μεγάλο hit τις επόμενες ημέρες και θα συζητηθεί πολύ…


Source:http://www.iappsreviews.gr/copilot-gps-δωρεάν-offline-χάρτες/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...