Ads 468x60px

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Face SlideR, έρχεται σύντομα στο Cydia



Το Face SlideR είναι ένα νέο tweak που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στο Cydia από μια νέα ομάδα προγραμματιστών που ονομάζεται ManChild Technologies. Με το Face SlideR μπορούμε να βάλουμε για εικονίδιο στο slide to unlock οτιδήποτε εμείς θέλουμε με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Το tweak όπως θα δείτε και από τα screenshots στη συνέχεια μας δίνει την δυνατότητα να φωτογραφίσουμε με την μπροστά ή την πίσω κάμερα ότι θέλουμε και να το χρησιμοποιήσουμε σαν εικονίδιο για τον slider στη lockscreen μας. Εκτός από αυτό όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κάποια εικόνα από το internet. Μπορούμε δηλαδή να ψάξουμε να βρούμε οτιδήποτε μας αρέσει και χωρίς να κάτσουμε να βρούμε το σωστό μέγεθος ή οτιδήποτε άλλο να το επιλέξουμε από το Face SlideR και αυτό να το μετατρέψει στο κατάλληλο μέγεθος και να το τοποθετήσει στο slider μας. Πρόσθετα η εφαρμογή μας επιτρέπει να αλλάξουμε και το κείμενο από το slider μας σε ότι θέλουμε.

Η διαδικασία είναι τόσο απλή και εύκολη που αν βαρεθείτε το εικονίδιο του slider σας μπορείτε να το αλλάξετε πολύ γρήγορα. Θα βρείτε ακόμα και μια συλλογή με εικονίδια από το iDownloadBlog, το ModMyi, το Redmond Pie, το Greek iPhone, της iPhone DevTeam και πολλά άλλα.

Source:http://greekiphone.gr/20120514/face-slider-coming-soon-on-cydia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...