Ads 468x60px

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Εμφανίστηκαν οι επερχόμενες αναβαθμίσεις σε MacBook Pro και iMac


Νέες καταχωρήσεις στην γνωστή ιστοσελίδα για benchmarks Geekbench υποδηλώνουν την επικείμενη κυκλοφορία της νέας σειράς MacBook Pro και iMac. Η πρώτη από τις καταχωρήσεις αυτές αναφέρεται σε ένα MacBookPro9,1 που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αν και το μοντέλο μπορεί να τροποποιηθεί πολύ εύκολα στα αποτελέσματα του Geekbench τα αποτελέσματα των δοκιμασιών συνάδουν με αυτά που περιμένουμε από τους Ivy Bridge όσον αφορά τις επιδόσεις.
Συγκεκριμένα, το νέο MacBook Pro διαθέτει επεξεργαστή Intel Ivy Bridge Core i7-3820QM quad-core στα 2.7GHz, ο οποίος θεωρείται ως η αναμενόμενη επιλογή για τη σειρά των 15 και 17 ιντσών. Το συνολικό σκορ που επιτυγχάνει ο υπολογιστής ανέρχεται στα 12,262 που είναι μεγαλύτερο από το εύρος των 10,000 που επιτυγχάνει η τωρινή σειρά.
Το εν λόγω μηχάνημα φαίνεται ότι τρέχει το OS X Mountain Lion με αριθμό build 10A211 που είναι αρκετά νεότερο από την τωρινή έκδοση που διατίθεται στους developers.
Όσον αφορά το iMac η καταχώρηση αναφέρεται στο iMac13,2 που λογικά αντιστοιχεί σε iMac 27 ιντσών. Η συσκευή περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel Ivy Bridge Core i7-3770 quad-core στα 3.4GHz που αντιστοιχεί σε επιλογή υψηλού μοντέλου. Ο υπολογιστής επιτυγχάνει σκορ στα 12,183 που είναι μεγαλύτερο από το εύρος των 11,500 που επιτυγχάνει η τωρινή σειρά iMac.
Είναι αρκετά πιθανόν τα παραπάνω αποτελέσματα να αντιστοιχούν σε πραγματικές διαρροές προϊόντων της Apple. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την επικείμενη κυκλοφορία της αναβαθμισμένης σειράς MacBook Pro και iMac.

Source: http://www.macuser.gr/macbook-pro-imac-unreleased-benchmark-score-11719/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...