Ads 468x60px

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Facebook Camera: η α λα Instagram εφαρμογή που κυκλοφορεί το Facebook


Μερικές εβδομάδες μετά την περιβόητη εξαγορά του Instagram, το Facebook ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Facebook Camera, μιας εφαρμογής για iPhone και iPod touch που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να βγάζουν φωτογραφίες και να τις μοιράζονται εύκολα στο προφίλ τους.  Επίσης,  επιτρέπει την πλοήγηση στις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι φίλοι, ενώ διαθέτει φίλτρα και βασικές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας.
Facebook Camera
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Facebook Camera είναι η δυνατότητα μαζικού διαμοιρασμού φωτογραφιών, με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει πολλές μαζί εικόνες, να τους προσθέσει λεζάντες και tags και, τελικά, να τις δημοσιεύσει στο προφίλ του.
Facebook Camera
Το Facebook Camera έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στο App Store της Apple, αν και προς το παρόν δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο ελληνικό κατάστημα.
Ως κίνηση, πάντως, έχει ήδη ξεκινήσει να προκαλεί συζητήσεις, καθώς πρόκειται για προϊόν που δραστηριοποιείται στην ίδια ακριβώς κατηγορία με το Instagram και μοιράζεται τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά, χωρίς παρόλα αυτά να το χρησιμοποιεί με κάποιο τρόπο.
Soyrce:http://www.appleworldhellas.com/home/facebook-camera-η-α-λα-instagram-εφαρμογή-που-κυκλοφορεί-το-face/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...