Ads 468x60px

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τα πάντα για τη Formula 1 στo iPhone/iPad σας!



Η νέα δωρεάν εφαρμογή της Red Bull προσφέρει στο χρήστη, ενημερώσεις, στατιστικά και παρασκηνιακές πληροφορίες απ’ ευθείας στην οθόνη της iOS συσκευής του, ξεκινώντας από το εντυπωσιακότερο Grand Prix της σεζόν, αυτό του Μονακό. 
 
Σίγουρα η νέα εφαρμογή αυτή θα ικανοποιήσει τους φανατικούς θεατές της Formula 1 αλλά κι εκείνους που θέλουν πληροφόρηση εκ των έσω για το αγαπημένο τους σπορ, αφού θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές φωτογραφίες, σχόλια και πολλά ακόμα απ’ όσα συμβαίνουν στο «Σταθμό Ενέργειας» της ομάδας.
 
Τέλος προσφέρει και τις πληροφορίες που κάθε εφαρμογή που σέβεται τον εαυτό της θα έπρεπε να περιλαμβάνει: τη θέση των μονοθεσίων γύρο με το γύρο, στοιχεία για κάθε αγώνα και κάθε οδηγό, βαθμολογίες και το καλεντάρι του πρωταθλήματος.
 
Όσοι λοιπόν θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει στα paddock, το pit lane ή την πίστα, δεν έχουν παρά να κατεβάσουν από εδώ τη νέα εφαρμογή!

Source:http://www.inews.gr/232/dorean-efarmogi-tis-Red-Bull-metaferei-olo-ton-kosmo-tis-Formula-1-stin-othoni-tou-iPhone-i-tou-iPad.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...