Ads 468x60px

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Yahoo Axis: Νέος browser για υπολογιστές, iPhone και iPad


Yahoo Axis: Νέος browser και plugin για υπολογιστές, iPhone και iPad
Μια μεγάλη έκπληξη μας επιφύλασσε για σήμερα η Yahoo!, η οποία κυκλοφόρησε άμεσα τον νέο browser της για φορητές συσκευές και ένα ειδικό plugin για όλους τους μεγάλους browser. Το πακέτο σας προσφέρει αναζήτηση μέσω εικόνων και συγχρονισμό ανάμεσα σε όλες τις συσκευές σας.

Η Yahoo! έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό τα τελευταία χρόνια, χάνοντας στο βασικό πλεονέκτημα της, που κάποτε ήταν η μηχανή αναζήτησης, από την Google. Μετά από αρκετό καιρό στον οποίο δεν μας είχε απασχολήσει, η γνωστή εταιρεία κυκλοφόρησε σήμερα μια πρωτότυπη εφαρμογή για iPhone, iPad και υπολογιστές.

Ο Yahoo Axis είναι ένας φορητός browser που υπόσχεται να είναι πιο βολικός σε σχέση με τον ανταγωνισμό και να προσφέρει καλύτερη αποτελέσματα αναζήτησης. Το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό που προσφέρει είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων από τη μηχανή αναζήτησης ως εικόνες και όχι ως κείμενο. Στην πράξη, αυτό λειτουργεί με συγκεκριμένα sites ακόμα και πολλά από τα ελληνικά sites δεν έχουν προστεθεί ακόμα στη βάση δεδομένων της εταιρείας.

Το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό του Axis είναι η δυνατότητα χρήσης ενός ενιαίου λογαριασμού, ο οποίος θα συγχρονίζει τα αγαπημένα σας sites και παράλληλα θα προσφέρει δυνατότητες live syncing στα tabs, επιτρέποντας σας να συνεχίσετε άμεσα την περιήγηση σε κάποιο site, αλλάζοντας συσκευή.

Source:http://www.myphone.gr/forum/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...