Ads 468x60px

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δωρεάν μηνύματα σε ολόκληρο τον κόσμο; Τώρα είναι εφικτό με την εφαρμογή FreeSMSWorld.



Η εφαρμογή FreeSMSWorld είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει την δωρεάν αποστολή μηνυμάτων, κάνοντας απλά click.


Ανοίγοντας την εφαρμογή ξεκινά να παίζει μια ελαφριά μουσική η οποία θα σας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της σύνταξης του μηνύματος. Στο πλαίσιο που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της εφαρμογής εμφανίζονται οι χώρες και το πρώτο απαραίτητο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τον σταθερό κωδικό της χώρας στην οποία θέλετε να στείλετε το μήνυμά σας.


Στη συνέχεια, εμφανίζεται μια μπάρα στο κάτω μέρος όπου υπάρχει η καρτέλα SMS και μπορούμε να προσθέσουμε το όνομά μας για να δώσουμε στον αποδέκτη να καταλάβει ποιος έστειλε το μήνυμα, το νούμερο του τηλεφώνου του και το μήνυμά μας. Έπειτα βρίσκουμε την καρτέλα Address Book και χάρη σε αυτή την καρτέλα μπορούμε να δούμε τον δικό μας τηλεφωνικό κατάλογο και να προσθέσουμε ένα νούμερο, απλά επιλέγοντας το. Τέλος, μπορούμε να δούμε την καρτέλα που ήδη συμπληρώσαμε και την καρτέλα με όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την καρτέλα του αποδέκτη για πιθανή καταχώριση κριτικής.

Από την άλλη μεριά, στο επάνω μέρος εμφανίζεται μια μπάρα στην οποία βρίσκουμε δύο πλήκτρα, ένα το οποίο μας καθοδηγεί να στείλουμε το link της δικής μας γεωγραφικής τοποθεσίας μέσω GPS και το άλλο, το send, για να αποστείλουμε τελικά το μήνυμα που έχουμε συντάξει.

Απαιτείται φυσικά σύνδεση 3G/Wi-Fi.

To FreeSMSWorld είναι συμβατό με iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch (τρίτης γενιάς), iPod Touch (τέταρτης γενιάς) και iPad. Απαιτεί iOS 5.0 ή μεταγενέστερη έκδοση και κοστίζει 1.59 €. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...