Ads 468x60px

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Greece: History & Culture


Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η χώρα που ακούτε στις ειδήσεις. Ξεκινήστε την εξερεύνηση της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας των Θεών και των Ηρώων, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή με έξυπνο αλλά και όμορφο περιβάλλον.

Πάρτε χιλιάδες χρόνια ελληνικής ιστορίας στην τσέπη σας, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε την ιστορία της Ελλάδα και θα φανεί χρήσιμη σε λάτρεις της ιστορίας, ερευνητές, φοιτητές αλλά και δάσκαλους και φυσικά σε όσους σκοπεύουν να ταξιδεύσουν στην Ελλάδα!

Το Greece: History & Culture είναι ο τέλειος σύντροφος κατά την περιήγησή σας στην Ελλάδα καθώς κάθε φορά που θα σταθείτε μπροστά από ένα μνημείο ή ένα μουσειακό έκθεμα που ενδιαφέρει εσάς ή τους φίλους σας, μπορείτε να διαβάσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από το ιστορικό, κοινωνικό και πολιτισμικό πλαίσιο αυτής της περιόδου της Ελληνικής ιστορίας.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα πλήρες timeline της Ελληνικής ιστορίας, ενσωματώνει βιογραφικά από τις πιο σημαντικές Ελληνικές φιγούρες, ενώ μεταξύ των άλλων πολύ χρήσιμος θα σας φανεί και ο χάρτης με τους αρχαιολογικούς χώρους που είναι διαθέσιμοι σε όλη την Ελλάδα.

Τιμή εφαρμογής 2.39 Ευρώ.

iTunes link


Source:http://iappshellas.gr/?p=13877

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...