Ads 468x60px

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Το νέο iPhone θα έχει 3.9 ίντσες οθόνη και μια ανάλυση 1136x640



Η Apple είμαστε σίγουροι ότι δοκιμάζει πολλές διαφορετικές εκδόσεις για το νέο iPhone, και έχουμε ακούσει ότι ανεξάρτητα από το design μία τουλάχιστον από αυτές τις συσκευές έχει μια ολοκαίνουργια οθόνη.

Το iPhone της Apple και η ιστορία της οθόνης του έχει ως εξής:



Ως επί το πλείστων η οθόνη έμεινε αμετάβλητη μέχρι και της τρίτης γενιάς iPhone, αλλά για το iPhone 4, η Apple πήρε το θέμα της οθόνης πολύ ζεστά και την έφτασε  σε νέα ύψη με την εκπληκτική ανάλυση 640 x 960 Retina. Η οθόνη είχε ανέκαθεν 3,5 ίντσες διαγώνιο και μια αναλογία 3:2.


 Όλα αυτά φαίνεται ότι πρόκειται να αλλάξουν πολύ σύντομα!

Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι η στα κεντρικά της Apple μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με άκρα μυστικότητα για να αποκρύψουν την εξωτερική σχεδίαση, κυκλοφορούν τουλάχιστον 2 εκδόσεις του νέου iPhone. Γνωρίζουμε ότι δύο επόμενης γενιάς iPhones είναι  δοκιμή με μεγαλύτερη οθόνη: το iPhone 
5,1 και το iPhone  5,2. Αυτά τα τηλέφωνα είναι στην PreEVT στάδιο ανάπτυξης τους και με την κωδική ονομασία N41AP (5,1) και N42AP (5,2). 


Επειδή η Apple διατηρεί ορισμένα μοντέλα για εσωτερική χρήση μόνο (όπως το τηλέφωνο N96 έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν), δεν είμαστε βέβαιοι για το ποια από τις δύο συσκευές θα εμφανιστεί στο κοινό το τρέχον έτος.

Και τα δύο αυτά τηλέφωνα διαθέτουν μια νέα, μεγαλύτερη οθόνη που είναι 3,95 ίντσες. Η Apple δεν θα αυξήσει απλώς το μέγεθος της οθόνης, αλλά στην πραγματικότητα θα πρέπει να προσθέσει και pixels στην οθόνη. Η νέα ανάλυση της οθόνης του iPhone θα είναι 640 x 1136. Αυτό σημαίνει 176 pixels περισσότερα.Η οθόνη θα έχει 1,94 ίντσες πλάτος, αλλά θα αυξηθεί σε ύψος φτάνοντας τις 3,45 ίντσες. Αυτές οι νέες διαστάσεις σημαίνουν πως είμαστε πολύ κοντά σε μια οθόνη με 16:9 αναλογία, έτσι αυτό σημαίνει ότι ένα βίντεο 16:9 μπορεί να παίξει σε πλήρη οθόνη.


Έχουμε ακούσει επίσης ότι η Apple θα πρέπει να επωφεληθεί πλήρως από τα νέα πρόσθετα  pixels. Η Apple δοκιμάζει αυτή την περίοδο εκδόσεις του IOS 6 που να είναι προσαρμοσμένη στην οθόνη του νέου iPhone. 


Όσον αφορά τον εξοπλισμό, εκτός από τη νέα οθόνη, έχουμε ακούσει ότι τα δύο από αυτά τα πρωτότυπα περιλαμβάνουν σίγουρα το κεντρικό κουμπί ενώ φημολογείται μικρότερη υποδοχή για τον φορτιστή. 



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...