Ads 468x60px

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

H Apple HDTV αναμένεται να διπλασιάσει τα χρήματα που δαπανούν οι Αμερικάνοι για προϊόντα της Apple


Δημοσιευμένη Εικόνα

Δεν υπάρχει έλλειψη σε πληροφορίες και φήμες εκεί έξω σχετικά με τα σχέδια της Apple HDTV, αλλά το μεγαλύτερο μέρος επικεντρώνεται στις προδιαγραφές, σχέδια, καθώς και στην διεπαφή του χρήστη με την τηλεόραση η οποία αναμένεται να είναι πρωτοποριακή. Με τη συσκευή είναι ένα κοντά σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και διαρρέουν τον τελευταίο καιρό, ξεκίνησαν και άλλα ερωτηματικά. Θα είναι ένα στιγμιαίο χτύπημα; Πόσο διαφορετικό θα είναι η εμπειρία αν συγκριθεί με το υφιστάμενο Apple TV, τελικά η Apple θα έχει κέρδος και πόσο θα είναι αυτό?

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του αναλυτή της Morgan Stanley Κ.Huberty, μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας από την Apple θα αποφέρει τεράστια κέρδη για την εταιρεία. Βλέπει ως πιθανό να διπλασιαστούν τα χρήματα που δαπανούν τα νοικοκυριά των ΗΠΑ σε ετήσια βάση για τα προϊόντα της Apple μέσα σε μόλις τρία χρόνια.

Σε σημείωμα προς τους επενδυτές, ο Huberty επεσήμανε ότι το iPhone της Apple σχεδόν διπλασίασε το μέσο ποσό που ένα νοικοκυριό των ΗΠΑ δαπανά για τα προϊόντα της Apple από $150 το 2007 σε $295 το 2010. Περιμένει ένα παρόμοια διπλασιασμό ως αποτέλεσμα του iPad. Αυτό θα σήμαινε ότι το μέσο νοικοκυριό θα πρέπει να δαπανά περίπου $ 635 στα προϊόντα της Apple.

Αν η Apple HDTV γίνει ένα δημοφιλές προϊόν όπως το iPhone και iPad, ο Huberty αναμένει ότι μέχρι το 2015, τα αμερικανικά νοικοκυριά θα πρέπει να δαπανά $888 δολάρια ανά έτος σε συσκευές της Apple.


Όπως ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τo μισό του συνόλου των ερωτηθέντων που ήταν ιδιοκτήτες iPhone είπαν ότι ήταν πιθανό να αγοράσουν ένα Apple HDTV υψηλής ευκρίνειας μέσα στο πρώτο έτος. Αν η Apple μπορεί να το παραδώσει κάτω από τα $ 1.000, περισσότερο από το ένα τρίτο των Αμερικανών καταναλωτών σκέπτεται να αγοράσει ένα.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...