Ads 468x60px

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

To iTunes Festival επιστρέφει στο Λονδίνο αυτό τον Σεπτέμβριο!


Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Apple φέρνει το iTunes Φεστιβάλ του στο Λονδίνο και πάλι το Σεπτέμβριο, και έχει καλέσει πάνω από 60 καλλιτέχνες για να παίξουν για 30 συνεχόμενες νύχτες απίστευτη μουσική. Η εκδήλωση, η οποία θα διαρκέσει από την 1η Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι ποιο δυναμική από ποτέ και θα παρουσιαστούν διάσημοι καλλιτέχνες όπως Usher, ο Jack White, Norah Jones, Emeli Sande και πολλοί ακόμη!

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Roundhouse στο Chalk Farm Road, το οποίο έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν τους Jimi Hendrix, Pink Floyd, Led Zeppelin και άλλους πασίγνωστους καλλιτέχνες. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, κάθε εισιτήριο για το Φεστιβάλ iTunes είναι δωρεάν - το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε ηλεκτρονικά και να κερδίσετε το δικό σας.

Αν δεν κερδίσετε,μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάθε συναυλία για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα - από το iTunes, ή την iOS συσκευή αν κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή του Φεστιβάλ με δυνατότητες airplay.

Δείτε στο παρακάτω video τους Linkin Park σε μια μοναδική εκτέλεση του Rolling in the Deep της Adelle στο ίδιο φεστιβάλ πέρυσι!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...