Ads 468x60px

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

H πρώτη πολυθρόνα συμβατή με iPhone και iPod Touch.

Της Έυας Τσ.


Η γνωστή ιταλική εταιρεία δερμάτινων καναπέδων NATUZZI παρουσιάζει την πρώτη πολυθρόνα συμβατή με iPhone και iPod Touch.
Φανταστείτε μετά από μια κουραστική μέρα δουλειάς και πίεσης στο γραφείο, να γυρίζετε σπίτι, να κάθεστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα του σαλονιού σας και να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική! Τίποτα ξεχωριστό και ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Φανταστείτε τώρα τη μουσική να προέρχεται από την ίδια την πολυθρόνα! Τώρα μάλιστα! Η ιδέα γίνεται πρωτοποριακή. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την καινούργια πολυθρόνα της NATUZZI, που ονομάζεται Note di Natuzzi και σας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία ήχου.

Παρουσιάστηκε πρώτη φορά σε γνωστή έκθεση επίπλων στο Μιλάνο της Ιταλίας και η ιδιαιτερότητά της είναι ότι ενσωματώνει ένα σύστημα Bluetooth, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση της συσκευής μας και με αυτό τον τρόπο αναπαράγεται η αγαπημένη μας λίστα μουσικής.

Καθήστε λοιπόν αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας και απολαύστε μια νέα μοναδική εμπερία ήχου, προερχόμενου από την πλευρά της πλάτης, το ύψος του προσκεφάλου και κρύβεται σε δύο ηχεία των
25 Watt. Εκτός από την κλασική σύνδεση Bluetooth, έχετε την επιλογή να συνδέσετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή ήχου με την υποδοχή εισόδου για ήχο.

Η ενσωματωμένη μπαταρία που διαθέτει, σας παρέχει πλήρη αυτονομία και μπορεί να τροφοδοτήσει το ασύρματο σύστημα και το σύστημα ήχου. Πέρα όμως από τις τεχνικές της δυνατότητες, ξεχωρίζει και για τον μοντέρνο σχεδιασμό της. Είναι μια ιδανική επιλογή για ένα μοντέρνο σπίτι! Αναμένουμε λοιπόν και μια πολυθρόνα η οποία θα μας προσφέρει μαζί με τον ήχο και εικόνα και δεν θα ξεκολλάμε από αυτή.





Η ίδια εταιρεία παρουσίασε επίσης και τον καναπέ Bolero, στον οποίο βρίσκεται ενσωματωμένη μια θύρα USB, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να επαναφορτίζει οποιαδήποτε συσκευή, άνετα καθισμένος ή ξαπλωμένος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...