Ads 468x60px

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

O Gordon Ramsey και τα εστιατόρια με υποστήριξη iPad!


Δημοσιευμένη Εικόνα

Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε δει το iPad να έχει ενταχθει σε ένα αριθμό διαφορετικών χώρων εργασίας. Ενώ οι περισσότερες iPad ιστορίες των επιχειρήσεων εστιάζουν στο γεγονός της ελευθερία που το iPad προσφέρει, η ιστορία του iPad και iPod touch σε ένα Μπρούκλιν εστιατόριο δείχνει ότι εκτός από την ελευθερία και την ευελιξία, μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά μετρητά.

Η Taphouse στο Μπρούκλιν έχει σώσει χιλιάδες δολάρια με τη μετάβαση σε ένα iPad και iPod touch συστήματος πώλησης. Αντί για την ύπαρξη ένος από τα σημαντικότερα συστήματα POS, το οποίο είναι πάρα πολύ ακριβό, οι ιδιοκτήτες Hugo Salazar και SteveEscobar αποφάσισαν να εντάξουν ένα σύστημα iOS στο εστιατόριο τους.


Το κόστος του συστήματος είναι περίπου $7.000 - σημαντικά λιγότερο από τον μέσο όρο των $ 20.000 των παραδοσιακών συστημάτων.

H POSLavu, η εταιρεία πίσω απο την iOS επιχειρηματική λύση τα πάει πάρα πολύ καλά και έχει εγκαταστήσει πάρα πολλά τέτοια συστήματα!

Δείτε το παρακάτω video όπου ο φημισμένος μάγειρας Gordon Ramsey στους εφιάλτες της κούζινας της Fox παρουσιάζει την λύση αυτή!






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...