Ads 468x60px

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

H επιλογή του τελικού προτύπου SIM θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα του μήνα


Apple Nano-SIM
Τους τελευταίους μήνες η Apple καταβάλει επίμονες προσπάθειες για την καθιέρωση ενός νέου προτύπου για ακόμη μικρότερη κάρτα SIM με την ονομασία Nano-SIM, αλλά βρίσκει απέναντι της τις προτάσεις κάποιων άλλων κατασκευαστών τηλεφώνων, όπως η Nokia.

Μάλιστα, η Apple έφτασε στο σημείο να δεσμευτεί με επιστολή της προς το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνιών (ETSI) ότι σε περίπτωση που επιλεγεί η δική της πρόταση, θα προσφέρει οποιαδήποτε πατέντα που σχετίζεται με την τεχνολογία χωρίς αδειοδότηση.

Όπως αποκαλύπτει τώρα η ιστοσελίδα ‘The Verge’, η ψηφοφορία και επιλογή του τελικού προτύπου SIM θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα του μήνα. Στην έκθεση CTIA, η κατασκευάστρια εταιρεία του προτύπου nano-SIM, Giesecke & Devrient, επέλεξε να παρουσιάσει την πρόταση της Apple και όχι αυτή της Nokia, δίχως να διευκρινίζει αν αυτό υποδηλώνει ότι τείνει προς το μέρος της πρώτης.

Τέλος, η εταιρεία δήλωσε ότι από τη στιγμή της επιλογής το τελικό προϊόν θα είναι έτοιμο πολύ σύντομα, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι σε περίπτωση που επιλεγεί η Apple θα δούμε τη Nano-SIM στο επόμενο iPhone.

Source: http://www.iphonehellas.gr/35615/nano-sim-card-standard-to-be-decided-this-month/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...