Ads 468x60px

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

iClub Σας καλωσορίζουμε σε έναν κόσμο με προνόμια κι εκπλήξεις!

Δημοσιευμένη Εικόνα
Σας καλωσορίζουμε στο iClub, ένα πρόγραμμα γεμάτο προνόμια και εκπλήξεις για τους πιστούς φίλους του iStorm και τους λάτρεις των προϊόντων Apple.
Το iClub ξεκίνησε την πορεία του το Μάιο 2012 και σχεδιάστηκε με σκοπό να σας προσφέρει μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κάνοντας κάθε επίσκεψή σας στα καταστήματα iStorm, μια ακόμη πιο ξεχωριστή και ευχάριστη εμπειρία. Μέλη του iClub μπορούν να γίνουν όσοι επιλέξουν τα καταστήματα iStorm για την αγορά Mac ή iPad.
Η συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις, οι ειδικές προσφορές, οι εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, η συμμετοχή σε κληρώσεις και super δώρα, είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις, που περιμένουν τα μέλη του Club.
Καθώς, θέλουμε τα μέλη μας να απολαμβάνουν όσο γίνεται περισσότερα οφέλη, προσκαλέσαμε και άλλες επιχειρήσεις από διαφορετικούς χώρους, οι οποίες ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, να συμμετέχουν στο iClub, εμπλουτίζοντας τα προνόμια που προσφέρουμε.
Οι μοναδικές υπηρεσίες που απολαμβάνουν τα μέλη του iClub, θα διαφοροποιούνται κάθε τρίμηνο, ώστε να υπάρχουν πάντα ενδιαφέρουσες επιλογές και χρήσιμες προτάσεις για όλους.
Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη στο iClub και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να υπάρχουν πάντα πολλοί και συναρπαστικοί λόγοι για να επισκεφτείτε τα καταστήματά μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...