Ads 468x60px

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πώς να λύσετε τα προβλήματα μπαταρίας στο iOS 5.1.1


Τα updates για το iOS μπορεί πολλές φορές να κυκλοφορήσουν με διάφορα προβληματάκια όπως και αυτό της μπαταρίας. Στο iOS 5.1.1 που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ενώ υπάρχουν διάφορες αναφορές για την βελτίωση της μπαταρίας δεν ήταν κάτι που πέτυχε σε πολλούς.
Πολλές φορές τη λύση στο iOS (στα περισσότερα προβλήματα δίνει η επιλογή “Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων” και αν και ακούγεται δύσκολη σαν επιλογή, αν κάνουμε ένα backup στο iTunes πριν, σε περίπτωση που δεν δουλέψει αυτή η λύση θα μπορούμε να γυρίσουμε στην κατάσταση που είμασταν πριν. Το πρόβλημα αυτό άρχισε να παρουσιάζεται μετά την δυνατότητα των OTA Updates που είδαμε στο iOS 5.

Πριν κάνετε οτιδήποτε στη συσκευή σας, συνδέστε το iPhone στο iTunes και με δεξί κλικ πάνω του επιλέξτε backup, έτσι ώστε να μην χάσουμε τίποτα. Η διαδικασία στη συνέχεια επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις στη συσκευή, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσουμε πάλι κωδικούς για τα WiFi κτλ.

Για να επαναφέρουμε τις ρυθμίσεις: Πηγαίνουμε στα Settings (Ρυθμίσεις) και επιλέγουμε General (Γενικά) μετά Reset (Επαναφορά) και τέλος Reset All Settings(Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων). Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει να κάνουμε μια επανεκκίνηση στη συσκευή μας και να αρχίσουμε να βάζουμε τους κωδικούς του WiFi και όπου αλλού μας ζητηθούν.

Όπως μπορούμε να δούμε και στο OS X Daily, μια αναφορά στα Apple Discussion Boardsπροτείνει ότι η μπαταρία μας θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα και ότι θα πρέπει να αφήσουμε την μπαταρία να “στεγνώσει” να φτάσει το 0% (ναι, να κλείσει από μπαταρία) και μετά να το βάλουμε στη φόρτιση μέχρι να φτάσει το 100%.

Source:http://greekiphone.gr/20120519/how-to-fix-the-battery-problem-on-ios-511/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...