Ads 468x60px

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τι είσαι αν κάποιος βρει το iPhone σου, στο επιστρέψει κι εσύ τον δέρνεις;



Όταν χάνει κανείς το τηλέφωνό του, πολύ απλά «τα παίρνει». Κυριολεκτικά. Πόσο μάλλον αν αυτό είναι iPhone και το έχει πληρώσει λιγάκι παραπάνω από τα υπόλοιπα. Όταν λοιπόν ένας ευγενής άνθρωπος σε παίρνει τηλέφωνο για να σου πει πως έχει βρει το τηλέφωνό σου και κανονίζετε να βρεθείτε να στο επιστρέψει, εσύ θα πρέπει να αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη, σωστά;

Στην χώρα που οι άνθρωποι πρέπει να παίρνουν ληγμένα ή ενδεχομένως απλά τέτοια γεγονότα γίνονται ειδήσεις και πιο συγκεκριμένα στην πολιτεία της Virginia, φαίνεται πως δεν συμβαίνει αυτό. Μία κυρία 53 ετών που έκανε τα ψώνια της σε ένα τοπικό μίνι μάρκετ, βρήκε στο πάτωμα ένα iPhone. Με την καλή της πρόθεση, βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες της συσκευής, ένα ζευγάρι, και κανόνισε να τους συναντήσει για να τους παραδώσει τη συσκευή τους.

Όλοι έφτασαν στο ραντεβού και η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Το ζευγάρι μάλιστα, της έδωσε και χρήματα για να την ευχαριστήσει. Όταν όμως η 53χρονη γύρισε για να πάει στο αυτοκίνητό της, το ζευγάρι της επιτέθηκε, την χτύπησε βάναυσα και έκλεψε μάλιστα και τα μετρητά που της είχαν δώσει.
Πείτε μας, μπορείτε να βρείτε κάποιο λόγο για να το κάνουν αυτό, πέρα από την αρρώστια τους να χτυπούν μεσήλικες; Ε;

Source:http://www.digitallife.gr/ti-eisai-an-kapoios-vrei-to-iphone-sou-sto-epistrepsei-ki-esy-ton-derneis-59822/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...