Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Τα πρώτα ίχνη του iOS 6 εμφανίζονται ήδη σε κάποιες εφαρμογές προγραμματιστών.



Της Εύας Τσ.


Φαίνεται ότι η Apple δοκιμάζει διαφορετικές εκδόσεις του iOS 6, τις οποίες πιθανότατα θα δούμε μετά τα μισά του φετινού Ιουνίου στο WWDC 2012. Στην πραγματικότητα βρέθηκαν ορισμένες αναφορές για ένα επικείμενο iOS 6 beta στις γραμμές του κώδικα του site iCloud.com.
 
Ένας προγραμματιστής υποστηρίζει ότι πρόσφατα έχει παρατηρήσει ότι κάποιοι χρήστες «τρέχουν» την εφαρμογή του σε iOS 6. Για να είμαστε περισσότερο ακριβείς, ο ίδιος παρατήρησε την γραμμή «iOS 6» μέσω του λογισμικού ανάλυσης. Δεν ήταν βέβαια σε θέση να παρακολουθήσει την ποσότητα των χρηστών που χρησιμοποιούν το καινούργιο iOS, αλλά μας επιβεβαίωσε ότι όλα αυτά συνέβησαν μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Φαίνεται επίσης ότι και άλλοι προγραμματιστές έχουν αρχίσει να βλέπουν στα αρχεία εφαρμογών τους τη «φωνή» του iOS 6, από τα τέλη του Απριλίου. Άρα είναι μεγάλη η πιθανότητα, η Apple να δοκιμάζει τη συμβατότητα του iOS 6 με πολλές από τις ήδη υπάρχουσες στο AppStore εφαρμογές.

Πέρα από τους πλήρως ανανεωμένους χάρτες, είναι πιθανό να δούμε και άλλες κεντρικές ιδέες  με iOS 6.  Πολλοί προβλέπουν ριζικές αλλαγές στο «iOS Home» με την εισαγωγή των αναμενόμενων widget, κάτι το οποίο όμως μάλλον δεν θα συμβεί. Χθες, η Wall Street Journal ανέφερε ότι η Apple ετοιμάζεται να αποκαλύψει μια ανανεωμένη έκδοση του iCloud στο επόμενο WWDC, η οποία θα περιλαμβάνει νέες λειτουργίες για κοινή χρήση φωτογραφιών, για συγχρονισμό των βίντεο και τη λειτουργία Video Stream. Όλες μας οι απορίες θα λυθούν σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα. Δεν έχει μείνει ακόμη πολύς καιρός για να περιμένουμε λοιπόν!


Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...