Ads 468x60px

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

iPhone 5: Πιο σκληρό, πιο καλό , πιο γρήγορο και πιο δυνατό [Video]

Η Next Media Animation δημιούργησε ένα 3D animation βίντεο βασισμένο στις φήμες για ένα μεγαλύτερο iPhone.

Οι φήμες για ένα iPhone 5 συνεχώς και αυξάνονται μετά την εξαγορά του iPhone5.com από την Apple. Επίσης σύμφωνα με τις φήμες το iPhone 5 είναι το τελευταίο iPhone το οποίο σχεδίασε ο Steve Jobs.

Τώρα όλοι πιστεύουν ότι η Apple θα δημιουργήσει ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη για να ανταγωνιστεί τα Android κινητά, κάτι για το οποίο ο Steve Jobs ήταν αντίθετος επειδή πίστευε ότι μια μεγαλύτερη οθόνη άρα και ένα μεγαλύτερο κινητό θα ήταν ποιο δύσχρηστο στην λειτουργικότητα του. Το iPhone 5 θα διαθέτει οθόνη 4-ιντσών , ένα ενημερωμένο λειτουργικό (προφανώς το iOS 6), κάμερα 12-megapixel, τον τετραπύρινο επεξεργαστή A6 καθώς και πλαίσιο από liquid metal.

Αν και ο Steve Jobs φαίνεται ότι έχει δουλέψει αρκετά πάνω στο νέο iPhone, ο ανταγωνισμός από τα νέα κινητά της Samsung όπως και το Google Nexus είναι μεγάλος οπότε τα αρχικά σχεδία του ίσως χρειαστούν κάποια αλλαγή.

Τώρα όμως που ο Steve Jobs δεν είναι πλέον μαζί μας, είναι σε θέση ο διάδοχος του Tim Cook, να συνεχίσει την επιτυχία της Apple;  Ή η Apple θα ακολουθήσει στον δρόμο που ακολούθησαν παλιότερα άλλες διάσημες εταιρίες όταν έχασαν τους χαρισματικούς ηγέτες τους;

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω χιουμοριστικό βίντεο:



[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...