Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι "γάιδαροι" της παράνομης στάθμευσης βρίσκουν τον μπελά τους από ένα iPhone App


Δημοσιευμένη Εικόνα

H Ρωσική ειδησεογραφική ιστοσελίδα The Village δεν άντεξε άλλο με του ηλίθιους που παρατάνε τα αυτοκίνητα τους όπου βρούνε και αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό για αυτό! Πως? Με την βοήθεια ενός καινούργιου iPhone Αpp το οποίο συνεργάζεται στενά με τα κοινωνικά δίκτυα!

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν τις φωτογραφίες των άσχημα σταθμευμένων αυτοκινήτων σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα αλλά δεν σταματάει εκεί. Το τι επακολουθεί είναι ιδιοφυές!

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν αυτό το video που περιγραφεί την εφαρμογή είναι παρωδία ή όχι, αλλά μια γρήγορη ματιά μέσα στην ιστοσελίδα του The Village δείχνει σίγουρα μια σελίδα με κοινωνική ευθύνη, έτσι αν δεν είναι ακόμη πραγματική εφαρμογή, τουλάχιστον είναι για αρχή μια πάρα πολύ καλή διαφημιστική εκστρατεία.

Μόλις τραβήξετε μια φωτογραφία, η πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που διέπραξε την παράβαση, μαζί με το μοντέλο και το χρώμα του, αναγνωρίζεται από το app σε συνδυασμό με τη θέση του στον χάρτη. Στη συνέχεια, ένα 3D μοντέλο του αυτοκινήτου παράγεται και υπηρετεί ως ένα notification banner στα προγράμματα περιήγησης των ανθρώπων στην περιοχή (στοχευμένα χρησιμοποιώντας διευθύνσεις IP). Έτσι, οι κάτοικοι ειδοποιούνται άμεσα για τους ηλίθιους στη γειτονιά τους.

Αν ποτέ βγει αυτή η εφαρμογή στο Ελληνικό App Store θα είναι σίγουρα μεγάλη επιτυχία μιας και η χώρα μας έχει αρκετούς τέτοιους ηλίθιους ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα!

Δείτε το video εδώ

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...