Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι περιπέτειες ενός κλεμμένου iPhone!


Δημοσιευμένη Εικόνα


Η Kate McCaffrey ήταν μια άτυχη γυναίκα που της είχε κλαπεί το iPhone της σε ένα κρουαζιερόπλοιο τον περασμένο μήνα. Είχε χάσει κάθε ελπίδα για την ανάκτηση του κινητού της, αλλά στη συνέχεια στη ροή των φωτογραφιών της άρχισαν να εμφανίζονται πολύ ενδιαφέροντες φωτογραφίες!!

Η εύχρηστη υπηρεσία του iCloud προσθέτει αυτόματα τις φωτογραφίες που λαμβάνονται σε μια συσκευή ios και εν συνεχεία μπορεί να τις εμφανίζει σε άλλες επικυρωμένες συσκευές του ίδιου του χρήστη!

Χάρη στη ροή φωτογραφιών, McCaffrey πήρε μια ματιά στον κόσμοτου ανθρώπου που έκλεψε το iPhone της.

Σε ένα δημόσιο λεύκωμα φωτογραφιών στο Facebook με τίτλο "Οι περιπέτειες ενός κλεμμένου iPhone" η McCaffrey έχει ανεβάσει 20 φωτογραφίες που ελήφθησαν από το κλεμμένο iPhone της με έναν άνδρα που ονομάζεται Νέλσον.

Με βάση τις φωτογραφίες, η McCaffrey ξέρει ότι ο Νέλσον λειτουργεί/εργαζεται στη γραμμή της κρουαζιέρας που είχε κάνει και εκείνη πριν ένα μήνα και από όπου το κινητό της έκανε φτερά. Ο αφελής κλέφτης έχει τραβήξει φωτογραφίες την έγκυο φίλη του (η οποία εργάζεται στο σπα του πλοίου), και πολλές ακόμη με το ίδιο να ποζάρει και όχι μόνο!!
Δημοσιευμένη Εικόνα


Η McCaffrey επικοινώνησε με την πλοιοκτήτρια εταιρεία και σύντομα θα έχει το iPhone της πίσω μαζί ίσως με κάποια εκπτωτικά εισιτήρια για την επόμενη κρουαζιέρα της. Ο Νελσον τώρα μάλλον σύντομα θα ψάχνει άλλου για δουλειά και όχι τίποτα άλλο περιμένει να γίνει και μπαμπάς τρομάρα του!


Πηγή 

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...